Op de website van de gemeente Someren vonden wij onderstaande uitnodiging die gericht is aan alle inwoners van de gemeente Someren…

‘Op 4 december a.s. vier ik het 1-jarig burgemeesterschap van onze mooie gemeente Someren. Het jaar is werkelijk omgevlogen; zo voelt dat als je het naar je zin hebt. Ik heb in dat eerste jaar veel gezien, gehoord en genoten van al het goede dat Someren te bieden heeft.

Ik ben erg blij met de vele uitnodigingen die ik van inwoners mocht ontvangen om aan de keukentafel aan te schuiven. De heerlijkste gerechten kreeg ik voorgeschoteld en de mooiste gesprekken heb ik met velen gevoerd.

Nu is het mijn beurt om een aantal inwoners uit te nodigen bij mij aan de dis. Ik nodig iedereen uit die op 4 december jarig is en het leuk vindt om die dag met mij informeel te dineren (van 18.00 – 20.00 uur, ergens in Someren) om mij dit te laten weten. Wij zullen dan via loting bepalen wie met mij deze verjaardag zal vieren. Samen gaan we genieten van een heerlijk diner en ik hoor dan ook graag nog veel meer mooie verhalen uit de gemeente.

Bent u jarig op 4 december en lijkt het u leuk om met mij en andere jarigen te dineren en mooie verhalen te delen? Meld u dan vóór 18 november aan per e-mail via burgemeester@someren.nl of bel met de gemeente via (0493) 494 888. Bij aanmelding s.v.p. uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum vermelden. U hoort dan uiterlijk 23 november of u een van mijn gasten zult zijn’.

Hartelijke groet,

Dilia Blok

Namens slaponline feliciteren wij Dilia alvast van harte met deze eerste ‘mijlpaal’.