WoCom wil van elk dorp, elke wijk en iedere buurt weten wat er speelt, wat de sterke en zwakke kanten zijn. En vooral: hoe we de gebieden krachtiger kunnen maken. Daarom werken we samen aan gebiedsvisies. Denkt u met ons mee?

Betrokken huurders en woningeigenaren gezocht
Samen met de gemeente, Bewonersraad de Pan, Belangengroep Lierop en Lierop Leeft gaat woCom aan de slag voor een gebiedsvisie. Hierbij betrekken we ook graag de inwoners van Lierop. Zowel huurders als woningeigenaren zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Gebiedsvisie
Voor de gebiedsvisie gaan we, wat betreft wonen, kijken wat de pluspunten zijn van Lierop, maar ook wat zwakke punten zijn en wat er verbeterd kan worden. De verbeterpunten worden uitgewerkt in concrete plannen. Iedere inwoner van Lierop heeft de mogelijkheid om hierover mee te denken. Alle bevindingen verwerken we in een uitgewerkte gebiedsvisie die een basis vormt voor de toekomstige keuzes van woCom en aangeboden wordt aan het gemeentebestuur.

Eerste bijeenkomst: dinsdag 3 juli
In totaal worden er ongeveer 5 (avond)bijeenkomsten georganiseerd. De eerste bijeenkomst vindt plaatst op dinsdag 3 juli om 19:30 uur in de Vurherd.

Interesse om mee te praten?
Aanmelden kan, tot uiterlijk donderdag 28 juni, bij Ankie Verspeek: a.verspeek@wocom.nl of 0493 49 76 05.
Namens onderstaande partners graag tot ziens op dinsdag 3 juli.

Met vriendelijke groet,
Ankie Verspeek
regisseur Gebiedsgericht Werken