Wie dichtbij huis wil genieten van theatergroep Purper kan op zondag 30 september terecht in de Ruchte waar zij zich afvragen waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Er is zelfs supermarktbrood dat ‘Liefde & Passie’ heet! Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. 

En dat is dan ook precies wat PURPER in ‘PURPER’S Passie’ doet. Frans Mulder en Erik Brey, de PURPERS van het eerste uur, en het negen instrumenten bespelende, muzikale multi-talent Diederick Ensink, zullen samen met de ontroerend eigenzinnige actrice, singer-songwriter Anne van Veen in ‘PURPER’S Passie’ met een gezonde dosis zelfspot op zoek gaan naar hun eigen passie. 

De wisselende samenstelling van PURPER maakt dat de groep het publiek steeds opnieuw weet te verrassen en verbazen. Niet gek dus dat we extra blij zijn met de komst van Anne van Veen. Zij zal, al is het alleen al door de prachtige teksten die zij schrijft, PURPER ongetwijfeld een verrassende nieuwe impuls geven. 

PURPER, een begrip in de Nederlandse theaterwereld, heeft een vaste plek in het collectief geheugen van het publiek. Hele generaties zijn ermee opgegroeid. Vorig seizoen door pers en publiek herontdekt én tot grote vreugde van de groep, ook door grote groepen jongeren omarmd. 

‘PURPER’S Passie’: een ‘must see’ voor iedereen. Zet deze voorstelling maar gauw op je bucketlist!

Entree: € 18,00 I incl. pauzedrankje & garderobe  

Aanvang: 20.30 uur

Informatie: De Ruchte, 0493 – 44 11 44, info@deruchte.nl, www.deruchte.nl