In de zaalvoetbalcompetitie won Berkvens in de hoofdklasse met 1-7 van Topparty en haalde daarmee verdiend ongeslagen het kampioenschap binnen. Toen na enkele minuten de spanning wegviel kwam Berkvens op toeren en stond het tussen de 5e en 9e minuut op een voorsprong van 0-4. In de 13e minuut leek Topparty wat terug te komen door een doelpunt van Bert Meeuws, 1-4. Verder kwam Topparty niet. Berkvens scoorde in de 17e, 26e en 30e minuut nog een keer.
Rehband leverde een knappe prestatie af door met 4-3 te winnen van Jagershuis. Rehband begon met een speler minder en kwam met 0-2 achter te staan door doelpunten van Nick van der Sluijs en Thijs van Heugten. Nadat Rehband weer compleet was was het in no time 3-2. In de 23e minuut trok Thijs van Heugten met een schot dat door iedereen gemist werd de stand weer gelijk, 3-3. Twee minuten voor tijd kwam Rehband door een fout van de keeper van Jagershuis op 4-3. Echter deze overwinning kon niet voorkomen dat Rehband komend seizoen in de 1e klasse van start zal gaan omdat Van Gennip zijn wedstrijd won.
Tegen Acfis greep Van Gennip zijn laatste strohalm door met 2-3 te winnen en met een wedstrijd minder gespeeld te hebben dan Topparty en Snackpoint kunnen ze de nacompetitie nog voorkomen. Vol overgave werd er door beide teams gespeeld. Na de 1-0 voor Acfis zorgden tussen de 13e en 29e minuut Bart Sijbers, Guus Berkers en Chris Filippini voor een 1-3 voorsprong voor Van Gennip. In de slotminuut kwam Acfis nog op de 2-3.
Hurkmans is in de 3e periode zeer goed bezig en won nu voor de 6e keer achter elkaar en staat in die periode met 18 punten fier aan de leiding. In theorie kan Centraal nog gelijk komen met Hurkmans. In de wedstrijd tegen LeenenRegiobank miste Sander Gerritsen van LeenenRegiobank in de 8e minuut een strafschop. In de 13e en 16e minuut werd Ralf Hurkmans voor Hurkmans de matchwinnaar met twee doelpunten, 0-2.
Eindelijk is het Sphinx tegen Educontract toch gelukt om een punt binnen te slepen. In de 2e minuut scoorde Sphinx al uit een strafschop, 0-1. Drie minuten later schoot Axel van den Biggelaar de gelijkmaker binnen, 1-1. In de 15e minuut kwam Sphinx weer op voorsprong na een prachtige stiftbal van afstand, 1-2. Hier hadden ze nauwelijks een minuut plezier van omdat Toon Hesius toen weer gelijk maakte van afstand, 2-2, Na een prima solo zette Tim van Brussel Educontract op een 3-2 voorsprong. In de 30 minuut passeerde Stef van den Wijnboom jammerlijk zijn eigen doelman, 3-3. De mannen van Sphinx verlieten zingend de zaal na het behalen van hun eerste punt.
Centraal maakte korte metten met het Zunneke. Na een 5-0 voorsprong redde drie minuten voor tijd Mathijs Peters de eer voor het Zunneke.