In de zaalvoetbalcompetitie kreeg Acfis flink klop van Topparty. Tom van de Ven opende in de 3e minuut de score voor Acfis. Vervolgens zorgden Ruud van den Hurk en Ralf van de Laar (3x) voor een 1-4 voorsprong voor Topparty. Alex Kusters verkleinde in de 18e minuut de achterstand tot 2-4, waarna Dirk Versteegden, Ruud van den Hurk (3x) en Ralf van de Laar (strafschop) voor de 2-9 winst zorgden.

Jagershuis ging met 0-7 ten onder tegen de kampioen van vorig jaar Berkvens. In de 2e en 3e minuut zorgde Devi Fondon voor een 0-2 voorsprong en ontnam daarmee alle moed van Jagershuis. Freek van Bussel (5e), Dirk Hurkmans (10e), Niels Schweren (15e) en Robin van den Aker (17e,22e) maakten de 7 vol. Jagershuis kreeg nog wel enkele kansen maar doelman Tim Vinken hield het doel van Berkvens schoon.

Een door blessures gehavend Hurkmans leed een dikke 1-7 nederlaag tegen een op dreef zijnd Postel 1. Pas bij een 0-7 achterstand zag de uitstekende doelman Sjoerd Hooglugt kans om met een afstandsschot de eer voor Hurkmans te redden. De doelpunten van Postel 1 kon hij niet voorkomen. Harm Gubbels miste enkele goede mogelijkheden om voor Hurkmans te scoren.