In de zaalvoetbalcompetitie trad in de hoofdklasse koploper Daan’s aan tegen nummer laatst Topparty. Ruim 15 minuten hielden beide teams elkaar in evenwicht. Het stond 2-2 op dat moment door doelpunten van Ravid Kochavi (2x) voor Daan’s en Bert en Thijs Meeuws voor Topparty. Het 2e gedeelte van de wedstrijd was duidelijk voor Daan’s. Einduitslag 6-2 voor Daan’s.

Eerste gewin is kattengespin en dat ondervond Van Gennip tegen Steenstra. In de 2e en 4e minuut zorgden Rob Hurkmans en Tom Tiebosch voor een 2-0 voorsprong voor Van Gennip. Vanaf de 7e minuut kwam Steenstra sterk terug en nam het initiatief over. Einduitslag 2-6.

Hurkmans leed een 0-2 nederlaag tegen Toff dat nog zonder een wedstrijd verloren te hebben op de 3e plek staat.

Ruim een kwartier hield ‘t Zunneke de 0. Daarna scoorde het ongeslagen Ons Café er 5! Harry Maas scoorde de eretreffer.

Bij Educontract en CuundersGlashelder werd er 11 keer gescoord. CuundersGlashelder ging met een 2-9 overwinning naar huis. Frenk Mennen scoorde beide doelpunten voor Educontract. Hij had ook de pech om het 5e doelpunt van CuundersGlashelder op zijn naam te schrijven. Stan van Hoof scoorde 1 keer voor CuundersGlashelder.