In de zaalvoetbalcompetitie ging het afgelopen vrijdag om de Roman Techno Cup.
LeenenRegiobank scoorde vier keer in de wedstrijd tegen ’t Zunneke. Rens van Lieshout maakte beide treffers voor ’t Zunneke, 4-2. Lange tijd leek het erop dat Jagershuis tegen nieuwkomer Bleekerven uit de beker geknikkerd zou worden. Het kwam al snel op een 2-0 voorsprong. In de 18e en 20e minuut kwam Jagershuis echter terug door treffers van Thijs van Heugten (2x). Jagershuis benutte vervolgens de strafschoppen beter en ging als winnaar van het veld.
Van Otterdijk ging zonder wissel van start en werd mede op conditie geklopt door Topparty. Bert Meeuws, Luuk Versteegden, Dirk Hesius, Ralf van de Laar en Hidde Maas scoorden voor Topparty. Van Otterdijk miste nog een strafschop in de slotseconden, 0-5. Willem Hurkmans had in de laatste minuut zijn team naar de strafschoppenserie kunnen schieten doch hij miste tegen CuundersGlashelder voor open doel. Nu bleef het 1-0 voor CuundersGlashelder.
Kanters kwam tegen Educontract niet op dreef en verloor met 4-2. Bart van Bussel, Bjarne van den Biggelaar, Stef van den Wijnboom en Toon Hesius scoorden voor Educontract.