In de zaalvoetbalcompetitie ging van Gennip tegen Daan’s op dezelfde voet door als vorige week tegen Berkvens. Uit een counter in de 14e minuut schoot Maarten van den Einden de 0-1 in de touwen. Langzaam maar zeker kwam Daan’s beter in zijn spel en na een uitstekende 1-2 met Sjef Lemmens tikte Joost Meeuws in de 21e minuut de 1-1 binnen. Het bleef lekker tegen elkaar opgaan in een aantrekkelijke wedstrijd. Drie minuten voor tijd schoot Mike Verdonschot uit de draai door de benen van de doelman Bart van Lierop de 2-1 in het Van Gennipdoel.

Na een prima zaalvoetbalwedstrijd ging BekenHDSolar als winnaar tegen Jagershuis met een 4-5 overwinning naar huis. Al in de 1e minuut zorgde Rik Duijmelinck voor de 1-0 voor Jagershuis. Twee minuten later strafte Vincent van den Bogaard een foutje van de doelman van het Jagershuis af, 1-1. Vervolgens maakte Simon Slegers er na twee solo’s in de 6e en 8e minuut 1-3 van voor BekenHDSolar. Via de binnenkant paal schoot Ruben van den Nieuwenhof de 2-3 binnen voordat Erwin Toonders er 2-4 van maakte. In de 23e en 28e minuut kwam Jagershuis sterk terug tot 4-4 door doelpunten van Rik Duijmelinck en Ruben van den Nieuwenhof. Kort voor tijd zorgde Vincent van den Bogaart met een intikker voor de volle winst van BekenHDSolar, 4-5.

In de 2e klasse waren CuundersGlashelder en Educontract sterk aan elkaar gewaagd. Beide teams kregen kansen maar de doelmannen Jordy van Neerven voor CuundersGlashelder en Tom van Oosterhout voor Educontract deden hun werk uitstekend. In de 22e minuut was Tom van Oosterhout kansloos bij een verdekt schot via de binnenkant paal van Stan van Hoof, 1-0.

In de laatste 10 minuten vielen de doelpunten bij Egelantier tegen Hurkmans. Na een mooi 1-2tje bracht Mathijs de Jongh zijn team Egelantier in de 20e minuut op een 1-0 voorsprong. In de 25e minuut bracht Willem Hurkmans met een puntertje uit de draai Hurkmans op gelijke hoogte, 1-1.