Wie dichtbij huis wil genieten van de theatershow van Comedian-Mentalist Gili met CTRL  “Alles onder controle?”, kan vrijdag 12 oktober terecht in de Ruchte. 

Wat is controle? Wat is keuzevrijheid?

Waarom stelt het ons gerust om in elke situatie de touwtjes stevig in handen te houden? 

En zijn onze weloverwogen keuzes wel zo vrij als we soms denken?

Voor politici, veiligheidsdiensten, werkgevers, maar ook in de relatie ouders-kinderen vormt controle een sterke houvast. Zo ook voor een mentalist. In zijn vorige shows creëerde Gili zijn eigen universum waarin álles mogelijk was. Spannend en intrigerend voor de toeschouwer, op de lange duur een povere uitdaging voor de mentalist zelf.

In CTRL krijgt het publiek een avond vol manipulatie, suggestie en zelfs hypnose. Gili experimenteert voor het eerst met de idee om zelf alle controle compleet los te laten. Het publiek bepaalt, beslist alles en mag de volledig controle overnemen. Geen enkele show is dezelfde. De vrije keuze van het publiek heerst. Is Gili – buiten zijn comfortzone – dan nog steeds in staat om verbluffende stunts uit te halen?

Comedian-Mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow ‘Iedereen Paranormaal’ als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

Entree: € 17,50 I incl. pauzedrankje & garderobe  

Aanvang: 20.30 uur

Informatie: S.C.C. De Ruchte, 0493 – 44 11 44, info@deruchte.nl, www.deruchte.nl

Foto Kaat Pype.