Onze kantinebeheerder heeft aangeven dat hij het beheer van de kantine af wil gaan bouwen. Vanaf komend seizoen willen wij een rustige overdracht gaan organiseren van onze huidige kantinebeheerder naar een nieuwe invulling hiervan. Met als doel dat de nieuwe invulling volledig zelfstandig draait vanaf seizoen 2019/2020. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe kantinebeheerder(s).

Eén of meerdere kantinebeheerders is dus ook zeker mogelijk. Wij staan open voor diverse wijze van invulling. Het betreft namelijk verschillende diensten gedurende de week en deze zijn eventueel flexibel in te vullen. De diensten betreffen de dienst op donderdagavond en op de zaterdag en zondag overdag (zo zou de dienst op zaterdag bijvoorbeeld iets kunnen zijn voor jongeren vanaf 18 jaar). Daarnaast zijn er gedurende het jaar nog activiteiten zoals bijvoorbeeld diverse toernooien of clubactiviteiten.

Wij zijn op zoek naar sportliefhebbers (met een SV Lierop hart) met goede sociale vaardigheden (zeker ook naar de jeugd), die zaken in en rond de kantine goed kunnen organiseren en zelfstandig kunnen werken. Daarnaast ben je minimaal in het bezit van een diploma sociale hygiëne (diploma vakbekwaamheid horeca is een pré) of bereid om deze te gaan halen.

Heb je interesse? Of wil je meer weten?

Bel of mail met onze voorzitter Arjan Heijblom (06 – 57 349 347 of voorzitter@svlierop.nl).

Bestuur SV Lierop