Theaterkoor Easy and Free brengt in maart 2019 zeven keer jubileumshow Romeo & Julia in de Ruchte

Ter gelegenheid van haar 40-jarig jubileum brengt Theaterkoor Easy and Free in de weekenden van 22, 23, 24 en 28 (donderdag), 29, 30, 31 maart 2019 haar nieuwe show Romeo & Julia.

Theaterkoor Easy and Free brengt Shakespeare’s Romeo & Julia naar de 21ste eeuw met een eigentijdse muzikale versie van dit aangrijpende liefdesverhaal. Waar zang, dans, spel en een groot live orkest (22 muzikanten) samenkomen. Enkele nummers zijn Fix you (Coldplay), Shut up and dance (Walk the Moon), Marry you (Bruno Mars), Sorry (Kensington) en Ik leef niet meer voor jou (Marco Borsato). Ondanks dat velen het verhaal en de afloop kennen, is er voor iedereen genoeg nieuws te zien en te beleven.

De hoofdrollen worden vertolkt door Luis Felipie en Veerle Bolenius.

Jubilaris Sylvia van Oosterhout

Op dit moment telt Theaterkoor Easy and Free nog één koorlid van het eerste uur. Sylvia van Oosterhout viert dit jaar dan ook haar 40-jarig jubileum. Zij vervulde in de voorbije jaren veel verschillende functies binnen de vereniging. Zo was zij in de jaren tachtig/negentig een aantal jaren voorzitter en daarna actief in allerlei werkgroepen, zoals bijvoorbeeld de sponsorcommissie en de “Klirrekast”. Ook is zij de laatste twee shows lid van de showcommissie en bovendien regieassistente. Tijdens het jubileumfeest in februari is Sylvia in de bloemetjes gezet en benoemd tot erelid.

Enthousiast na het zien van de show?

Na de uitvoeringen is het koor op zoek naar nieuwe leden in de leeftijd 16 tot 40 jaar (vooral mannen). Elke woensdagavond repeteert het koor in De Vurherd in Lierop. Neem gerust eens een kijkje op de website van Theaterkoor Easy and Free voor meer informatie: www.easyandfree.nl

Zie ook ons eerdere bericht op slaponline.