In de zaalvoetbalcompetitie won in de hoofdklasse Topparty van Snackpoint. Gemakkelijk ging het niet. Jos van Heugten opende in de 8e minuut de score, 0-1. In de 15e minuut stond Thijs Meeuws op de juiste plek om na een rebound van de doelman de bal binnen te schieten, 0-2. In de 19e minuut kwam Snackpoint onverwachts op 1-2 door doelman Koen Hendriks te verschalken. Commentaar op de leiding ontsierde deze wedstrijd bij tijd en wijle. Snackpoint probeerde nog op gelijke hoogte te komen, echter bij een counter in de laatste minuut bepaalde Roel van de Laar de einduitslag op 3-1 voor Topparty.
Bij Willem kwam tot de 20e minuut op een 4-0 voorsprong. Van Gennip viel wel aan, maar het lukte tot de 22e minuut niet om te scoren. Toen counterde Tim van Lieshout snel, 4-1. Twee minuten later schoot Chris Filippini vanaf eigen helft de 4-2 binnen. Bij Willem liet verder niet toe dat Van Gennip nog dichterbij kon komen, 4-2.
Jagershuis tegen Postel 2 ging lekker tegen elkaar op. In de 4e minuut schoot Rob van der Sluijs raak voor Jagershuis, 1-0. In de 17e minuut kwam Postel 2 op gelijke hoogte toen Rick van den Aker in 3e instantie de bal kon binnenschieten, 1-1. In de 28e minuut werd een speler van Jagershuis in het strafschopgebied onderuit gehaald. Thijs van Heugten benutte de strafschop waardoor Jagershuis deze wedstrijd won, 2-1.
Educontract behaalde een goed resultaat door met 1-1 gelijk te spelen tegen. In de 11e minuut zette de doelman van CuundersGlashelder vanaf grote afstand de 0-1 op het scorebord. Uit een goed uitgespeelde aanval schoot Tim van Brussel in de 17e minuut de 1-1 binnen. Meer doelpunten werden er niet gemaakt