In de zaalvoetbalcompetitie bood Topparty goed tegenstand aan Steenstra. In de 9e minuut kwam Steenstra op voorsprong met een verdekt schot, 0-1. In de 16e minuut werd het na een prima voorzet zelfs 0-2. De doelman van Steenstra had de handen vol aan de kansen van Topparty. In de 27e minuut werd doelman Koen Hendriks ook nog met een lobje verrast, 0-3. In de slotseconden kreeg Topparty eindelijk loon naar werken en schoot Dirk Hesius de eretreffer voor Topparty binnen, 1-3.

Jagershuis begon goed aan de wedstrijd tegen Postel 2. Daan Kuijpers schoot al in de 2e minuut de 1-0 binnen na balverlies van een speler van Postel 2. In de 14e minuut kwam Postel 2 langszij na een doelpunt uit een vrije schop, 1-1. Weer 3 minuten later werd de einduitslag een feit toen Postel 2 scoorde, 1-2.

CuundersGlashelder kwam goed uit de startblokken door in de 2e minuut te scoren, 1-0. Het duurde tot de 19e minuut voordat het Zunneke wat terug kon doen. Harry Maas speelde zich mooi vrij en schoot raak, 1-1. In de 23e minuut leed CuundersGlashelder balverlies rond de middenlijn, waarna Harry Maas een 1-2tje met Rens van Lieshout goed afsloot, 1-2 voor het Zunneke.