Op de eerste wedstrijddag van de Roman Cup in de zaalvoetbalcompetitie was binnen 15 minuten de uitslag van Hurkmans tegen Loomans bekend. Al na enkele seconden schoot Lucas de Bruijn de 0-1 voor Loomans binnen. In de 6e minuut trok Max van Oosterhout de stand gelijk, 1-1. Met een van zijn befaamde schoten maakte Bart Sijbers er in de 13e minuut 2-1 van voor Hurkmans. Nog geen minuut later stond het in deze aantrekkelijke wedstrijd 2-2 na een doelpunt van Dirk Sonnemans. Weer een minuut later maakte Tom Raijmakers er met een schot door de benen van de doelman 3-2 van voor Hurkmans.
ISM deed wat het kon tegen DeskaMarkt8 maar het verschil tussen de routiniers van de 1e klasse en de jeugdige spelers van de 2e klasser was te groot. DeskaMarkt8 won met 0-5 door doelpunten van Mark Bosch (2x) en Douwe Hurkmans (3x).
Tweede klasser het Zunneke had geen schijn van kans tegen 1e klasser Van Zoggel 2. Tussen de 3e en 7e minuut scoorde Van Zoggel 2 4 keer. Doelman Maik Sanders van het Zunneke leverde prima keeperswerk maar hij kon niet voorkomen dat Van Zoggel 2 uitliep naar een 0-7 overwinning in deze in een hoog tempo gespeelde wedstrijd. De doelpunten werden gemaakt door Bram Verhees, Teun Verhees, Maxime Hollanders, Sem Leenen (3x) en Stan van der Kruijs.
Ondanks goed keeperswerk van Sjoerd Hooglugt verloor 2e klasser Educontract de wedstrijd tegen hoofdklasser Guus&Willem met 1-6. Bij een 0-2 stand redde Daan Hooglugt met een snoeihard schot de eer voor Educontract. De doelpunten van Guus&Willem werden gemaakt door Mike Verdonschot (2x), Luc Bouwmans (3x) en Arco van Dijk.
Hoofdklasser Jagershuis won met 7-3 van 2e klasser LeenenRegiobank. In de 6e minuut stond het 3-0 voor Jagershuis. LeenenRegiobank wist in de 18e minuut terug te komen tot 4-3 maar verloor uiteindelijk. De doelpunten van LeenenRegiobank werden gemaakt door Rens Verlaak (2x) en Sander Gerritsen. Voor Jagershuis scoorden Roy van den Biggelaar, Stijn Broeks (2x), Bas van den Wittenboer (2x) en Marwin Roefs (2x).