In de zaalvoetbalcompetitie openden Berkvens en Topparty in de hoofdklasse de competitie. Berkvens overdonderde Topparty en na 10 minuten stond het al 5-0 voor Berkvens. Topparty beet in de volgende fase wat meer van zich af en in de 20e minuut scoorde doelman Bert Meeuws met een afstandsschot de enige treffer voor Topparty, 5-1. Een eigen doelpunt in de 23e minuut en twee doelpunten in de 27e en 28e minuut bezegelden het lot van Topparty, 8-1.

Bij Toff tegen Van Gennip was de beginfase met drie doelpunten voor Toff. Nadat Chris Filippini een strafschop wegens hands had benut werd Van Gennip sterker en zette Toff behoorlijk onder druk. Met een verdekt schot in de bovenhoek zorgde Bart Sijbers in de 29e minuut voor de aansluiting, 3-2. Toff hield echter stand.

Bankers kwam tegen Jagershuis in de 8e minuut op 0-1 toen Sidi Kourouma de bal door de benen van doelman Jan van Lierop wist te schieten, 0-1. Beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. In de 18e minuut trok Toon Filippini de stand gelijk, 1-1. Hierna ging het spel in hoog tempo op en neer. In de 20e minuut kwam Bankers op een 1-2 voorsprong. Het slotoffensief was voor Jagershuis. Ruben van den Nieuwenhof (22e), Roy van den Biggelaar (24e) en Bas van den Wittenboer (27e) schoten Jagershuis naar de eerste overwinning dit seizoen, 4-2.

Riny van de Wijnboom opende de score voor Hurkmans tegen Sphinx in de 6e minuut met een schot van vrij dichtbij. Sphinx speelde leuk voetbal en in de 10e minuut kwam het met een schot via de paal op 1-1. In de 17e minuut kreeg Willem Hurkmans in het strafschopgebied de bal voor zijn beruchte linker en schoot hard en diagonaal de 1-2 in het Sphinx doel, 1-2. In de 24e minuut bepaald Ralf Hurkmans de eindstand op 1-3 met een bal uit “kluts”.