In de promotie/degradatie strijd voor de hoofdklasse won hoofdklasser van Gennip krap met 3-2 van 1e klasser DeskaMarkt8. In de 2e minuut opende Bart van Lierop de score voor Van Gennip via de binnenkant paal, 1-0. Vier minuten later schoot Tom Raijmakers keurig vanaf de 10 meterlijn raak, 2-0. In de 9e minuut ging doelman Guus Berkers van Van Gennip mee in  de aanval. Jos Hurkmans pikte de bal op en verkleinde vanaf eigen helft de achterstand voor DeskaMarkt8 tot 2-1 door in een leeg doel te schieten. In de 18e minuut kwam DeskaMarkt8 op gelijke hoogte nadat Douwe Hurkmans een afvallende bal direct inschoot, 2-2. Drie minuten voor tijd haalde Bart Sijbers na een individuele actie gevolgd door een hard geplaatst schot de overwinning voor Van Gennip binnen, 3-2. Van Gennip blijft hierdoor in de hoofdklasse en DeskaMarkt8 in de 1e klasse.