Dit weekend wordt voor de 56e keer de Kennedymars in en rond Someren gelopen. Door de nieuwe route zullen we in Lierop niet al teveel last hebben van de gewoonlijke drukte rondom de Kennedymars. De lopers zullen dit jaar pas in de nacht Lierop passeren.

Verkeer van en naar Lierop dient er op zondagochtend tussen 01.30 en 08.30 uur rekening mee te houden dat de van Dongenstraat afgesloten is voor alle verkeer.
Verkeer kan gebruik maken van de N266 (Kanaaldijk) en de Laan ten Boomen. De Steemertseweg blijft vanaf de Laan ten Boomen toegankelijk, zodat doorgaand verkeer naar Mierlo mogelijk is. Het verkeer vanuit Someren in de richting Mierlo v.v. kan via de Lieropsedijk, Somerenseweg, Heesvenstraat en Laan ten Boomen.
Het verkeer dat vanaf de A67 richting Lierop wil kan via Someren Lierop bereiken.

Bij Nirwana kun ondanks de late doorkomst toch terecht lazen we dinsdag op Slaponline. De post bij Nirwana is open vanaf 01:00 uur tot en met 09:00. Iedereen is in Nirwana welkom om vanaf 22:00 een drankje te komen doen. Er komt een tent met wat muziek zodat de lopers goed de nacht doorgeholpen kunnen worden. Om iedereen aan te kunnen moedigen blijft Nirwana open tot 09:00 uur!