In de zaalvoetbalcompetitie kwamen in de hoofdklasse Topparty en het Wapen tegen elkaar in het strijdperk. Bij een snelle aanval in de 5e minuut legde Dirk Wijnen de bal panklaar voor Rob van Santvoort die vervolgens voor de 0-1 voor het Wapen zorgde. Ruim 10 minuten later schoot Dirk Versteegden de bal tussen de benen van doelman Tommy Meeuws door, 1-1. Nog geen minuut later knalde doelman Tommy Meeuws van afstand de bal achter doelman Koen Hendriks, 1-2. Er ontspon zich een spannende strijd waarbij het Wapen probeerde de voorsprong te vergroten en Topparty aasde op een uitval om daaruit te scoren. In de laatste minuut trok Dirk Versteegden uit een snelle counter de stand gelijk, 2-2. Net toen iedereen genoegen nam met een gelijkspel schoot Ralf van de Laar in de laatste seconden de bal diagonaal in de verste benedenhoek, 3-2 voor Topparty.
In de 2e klasse kon LeenenRegiobank in de slotfase pas wat terugdoen tegen het Zunneke. Harry Maas (2x) en Mathijs Peters hadden in de eerste 26e minuten voor een 0-3 voorsprong gezorgd voor het Zunneke. In de slotminuut schoot Frank van Heugten 2x raak voor LeenenRegiobank, 2-3.
Kampioenskandidaat Van Otterdijk gaf Educontract niet veel kans. Frank van den Boomen en Patrick Mennen zorgden voor een 0-2 voorsprong voor Van Otterdijk. Doelman Toon Hesius verkleinde in de 23e minuut de achterstand voor Educontract tot 1-2. In de volgende vijf minuten haalde Van Otterdijk flink uit en Hein van den Einden, Patrick Mennen, Ronald Claessens en Frank van den Boomen zorgden voor de 1-6 einduitslag.