Afgelopen weekend is in Lierop huis-aan-huis een flyer over de gezondheidsmarkt op zondag 26 maart bezorgd. Deze gezondheidsmarkt, die door Dorpscoöperatie Lierop Leeft wordt georganiseerd, zal plaatsvinden in gemeenschapshuis “De Vurherd”. Deze markt is te bezoeken van 11.00 uur tot 16.00 uur en de entree is gratis.
Meer dan 40 instellingen en bedrijven op het gebied van gezondheid en zorg presenteren er hun diensten en producten.
Een goede gezondheid is een groot goed en we doen er van alles aan om zo fit mogelijk te blijven. Om zo ons welbevinden te bevorderen.
Binnen de gemeente Someren is er een scala van organisaties en bedrijven die zich op een of andere manier met gezondheid bezig houden. Een unieke kans, om kennis te maken met het aanbod en deze onderling te vergelijken, biedt deze groots opgezette gezondheidsmarkt.
Uiteraard kunt U voor informatie terecht bij de bekende zorgaanbieders zoals Savant, Zorgboog en Buurtzorg. Maar ook voor vragen over logopedie, kinderopvang en opvoedondersteuning kunt U bij de verschillende stands terecht.
En wilt U weten wat het verschil is tussen fysiotherapie, osteopathie, chiropractie, ergotherapie etc.? Ook hiervoor kunt U op de markt het antwoord vinden.
Verder presenteren zich verschillende zorgboerderijen, zijn er stands op het gebied van natuurgerichte geneeswijze, paardencoaching, accupunctuur en massage. Voor vragen op het gebied van alcohol en drugs is Novadic Kentron tot 14.00 uur aanwezig
Bovengenoemde is slechts een greep van hetgeen er op deze markt te bieden is.
Kortom een gezellige, leerzame markt, waar U van harte welkom bent en waar de standhouders U graag kennis willen laten maken met hun specialismen!