De organisatie van het beachvolley stuurde ons onderstaand verslag…
‘Je krijgt wat je verdient… na 10 jaar beachvolley hebben de weergoden het begrepen. Bij een geslaagd beachvolley toernooi hoort een stalend zonnetje!!
Wat een teams, wat een wedstrijden, wat een avond…
De kinderen ontdekten het speelgenot van het 3-slotenveldje bij het gevulde ven, de kabelbaan, het voetbalhoekje en het mulle zand.
Er werd flink gestreden tussen de verschillende teams die waren opgedeeld in 3 poules; de basisschooljeugd, de tieners en de volwassenen.
Bij de basisschooljeugd werd in de finale gestreden tussen de Planga’s en Fortnine waar de Planga’s uiteindelijk met een shoot-out de winst behaalden.
Ook een spannend finale bij de tieners waar door Lauwe friet en de Ankies sportief werd gestreden om de felbegeerde tegoedbon van het Jagershuis. De Ankies hadden geluk, zij gingen er met de prijs vandoor.
De avond vorderde; ondertussen hadden we middels een opgetrommeld tv scherm onze zuiderburen zien winnen in de voorrondes van het WK en we konden weer door….
De doorleefde spelers van een pot nat mochten het opnemen tegen de jonge mannen van DH Cracks. De punten gingen naar DH Cracks.
Het werd nog een zwoele en gezellige avond, met dank aan de deelnemers, bezoekers,  hulptroepen  en het Jagershuis voor hun tegoedbonnen’.

Graag tot volgend jaar !!

Zie ook de foto’s die we ontvingen van de organisatie in onze fotogalerij.