Dinsdag 12 februari 2013:
Het Liedjesfestival dat gisterenavond in de Vurherd werd gehouden was weer bijzonder geslaagd. Een volle Vurherd zag verrassende artiesten op het podium verschijnen. Nadat de winnaars van vorig jaar (Top-4 van ’t Eindje) de avond hadden geopend was het de beurt aan de 10 acts die op het podium verschenen. Dit jaar was de opzet anders als voorgaande jaren. Coaches waren vooraf aangewezen om hun artiesten uit te zoeken maar ook om te jureren en de optredens van commentaar te voorzien. De presentator was weer hetzelfrde als alle Liedjesfestivals voorheen: Bert van Lieshout. Er was een grote diversiteit aan nummers die ten gehore gebracht werd. Verrassingen genoeg. Van ‘Jan en Ik’ (de pastoor en Nicky Maas) met ‘Mijn lieve Opa’ tot (st) R.I.P. (Peter van Stiphout, Ies Hooglugt en Rob van Seggelen), mannen die al reppend ‘zwetsten’ over hun spieren. Uiteindelijk was het zilver (de publieksprijs) voor ‘Jan en ik’ en de winnaar van het goud werd Robin en de Hoods (Robin Verstappen, Bert van Heugten, Jens van Lierop en Bart Sijbers). Na het gezamenlijk slotlied van alle artiesten en hun coaches was het tijd voor ‘FEEST’ onder de klanken van de Koepelbloazers en DJ Peter. Een KEI gezellige avond die weer een vervolg verdiend. Met dank aan de organisatoren. Zie ook de foto's van de hoffotograaf van de Kaauw Voetjes.
Zie ook de foto's van Toine Welten (Siris).
 


 

Dinsdag 5 februari 2013:

 

 

Op carnavalsmaandag vindt de 4e editie van het Kaauw Voetjes Liedjesfestval plaats. Het belooft weer een mooie avond te worden met een groot aantal verrassende artiesten die zullen strijden om het felbegeerde “Gouden casettebandje”. De opzet van het festival is dit jaar iets anders.

Vergeet de Voice of Holland, X Factor en Idols. In deze editie gaan coaches een belangrijke rol vervullen. Zij hebben de laatste maanden hard gewerkt aan hun act en zullen deze duur gaan verkopen. Deze coaches zullen uiteindelijk ook verantwoordelijk zijn voor de beoordeling van de optredens deze avond.
Ook dit jaar is er weer een publieksprijs. De artiest met de meeste SMS’jes zal in het bezit komen van het “Zilveren casettebandje”. De presentatie is weer in handen van Bert van Lieshout. Na afloop van het liedjesfestival is het after party en gaan we er, onder leiding van Prins Marcel 1e, een knallend feest van maken.
Datum: 11 februari; Aanvang: 20.30 uur STIPT!!! (zaal open vanaf 19.30 uur).
Lokatie: de Vurherd – Entree GRATIS
 


 

Op Carnavalsmaandag is het weer zover, de 4-de editie van het Kaauw voetjes liedjesfestival.

Heb je zin om een dag als artiest door het leven te gaan, geef je dan op en wie weet word jij de trotse bezitter van het zilveren of gouden cassettebandje. 

Opgeven kan via de mail kvliedjesfestival@hotmail.nl  of bel 06-12282231. 

 

Zie foto's 1e jaar, tweede jaar en vorig jaar

 


 

Liedjesfestival 2013

 

Datum: 11 februari 2013 (Carnavalsmaandag)

Aanvang: 19:30 uur 

Aanmelden (vóór 5 januari 2013) kan via:

Huub van Lieshout of mail: kvliedjesfestival@hotmail.nl of tel: 06-22785953

 

 

Reglement liedjesfestival Kaauw Voetjes 

 

Deelname geschiedt:

Ø  Door het schrijven en ten uitvoer brengen van tekst op een door de artiest zelf geschreven melodie.

Ø  Door het schrijven van tekst op een bestaande melodie. Bij inlevering hiervan de naam vermelden van de officieel uitvoerende artiest en titel.

Ø  Alle muziekgenres zijn toegestaan (van heavy metal tot smartlap)

Ø  Kwetsend en/of belastend taalgebruik zal niet worden getolereerd.

Ø  Reclame in welke vorm dan ook is niet toegestaan

Ø  Er kan geen gebruik gemaakt worden van begeleidende videobeelden. 

Ø  Minimale leeftijd 16 jaar.

Ø  Woonachtig in Lierop of er gewoond hebben.

Ø  Grootte van de groep maximaal 6 personen.

Ø  Iedere groep wordt begeleid door een coach. Deze wordt in overleg toegewezen.

Ø  Een vakjury, bestaande uit 3 personen bepaald de einduitslag.

Ø  Het is niet toegestaan om juryleden tijdens en na het liedjesfestival aan te spreken bij onmin over de uitslag.

Ø  Er zal ook een publieksprijs zijn. Deze wordt winnaar van het zilveren cassettebandje.

Ø  Voor 11 januari 2013 moet tekst en muziek bij de organisatie bekend zijn. De organisatie biedt de mogelijkheid om deelnemers te begeleiden in het vervaardigen van hun muziekband.

Ø  De muziekband wordt door de organisatie op een minidisk gezet.

Ø  In alles waarin dit reglement niet voorziet is het oordeel van de organisatie bindend.