Nederpop Lierop Live 2012

 

Foto's Nederpop Lierop Live 2012

 

 

 


 

Genieten op Nederpop Lierop Live 2012

 

Wat hebben ze genoten… de muzikanten, de artiesten, de dansers, de vrijwilligers, de organisatie, de familie Thwan en Jacqueline van Gennip en last but not least het talrijk opgekomen publiek bij Nederpop Lierop Live.

Dit evenement, dat om de vier jaar georganiseerd wordt door fanfare Sint Willibrordus, heeft de aandacht gekregen die het verdiende. De Lieropse mensen, maar ook vele belangstellenden buiten Lierop, hebben door hun aanwezigheid en enthousiasme ervoor gezorgd dat de stap om zo’n evenement te organiseren volgende keer weer wat gemakkelijker genomen kan worden. Jammer dat we er weer vier jaar op moeten wachten.

 

In een sfeervolle, tot muziektheater omgebouwde bedrijfshal, startte vrijdag- en zaterdagavond om klokslag 8 uur Nederpop Lierop Live met het nummer Fanfare of the common man van James Last. Jennemieke Snijders, John Klaus en Roger Cobben hadden de artiesten en muzikanten optimaal voorbereid en al meteen was te merken dat het ook met de acoustic in dit theater wel goed zat. Peter Meulendijks en zijn technici hadden het goed voor elkaar.

Na de fanfare stelde de slagwerkgroep zich voor met een imponerend nummer van BZB.

 

Na al dat muzikale geweld werd de eerste artiest aangekondigd door het presentatieduo van deze avonden, Madelon Verrijt en Jan van Lieshout (jr). Chris van de Ven moest het spits afbijten. Hij was even Henk Hofstede van de Nits met het in 1987 uitgebrachte nummer In the Dutch Mountains. Henk had het niet beter kunnen doen!

De toon was hiermee gezet voor een mooi vervolg van de avond waarbij de meeste nummers een passende ‘aankleding’ kregen met dans of stand-in figuren.

De ‘regiestempel’ van Gerard van Beers, Monique Megens en Crista van Beers maakte dat het nooit saai werd op het gigantisch mooie podium.

 

Na Chris was het de beurt aan Sandra Maas die het uit 1981 stammende nummer Why tell me Why van Anita Meyer op een leuke manier ten gehore bracht waarna het podium werd ingenomen door Marij Minten en Crista van Beers met Late at Night, ook uit 1981, van de zusjes de Vries (Maywood). Echte buur(t)vrouwen.

 

Dat er niet alleen nummers uit de oude doos ten gehore werden gebracht bewees de jongste jeugd van deze avond: Britt, Neele, Lysa en Marly die hun nummers met jeugdig elan brachten. Britt Verstappen en Neele van Beers zongen gezamenlijk de eerste nummer 1 hit van Ilse de Lange, So Incredible uit 2008 waarna Lisa Minten het Ilse de Lange hoofdstuk afsloot met het prachtig gezongen Miracle. Marly Minten loste haar zusje af met A night like this van Caro Emerald uit 2009.

 

Hierna gingen de lampen even uit om vervolgens Lotte van Lieshout boven het podium in het volle licht te zetten bij het door haar prachtig vertolkte lied De Zee van Trijntje Oosterhuis uit 1996.

Ramses Shaffy en Liesbeth List zongen het nummer Pastorale voor het eerst in 1969. Jan Driessen en Mieke Hurkmans deden het dit weekend op hun manier en daar was niks mis mee.

Ook bij dit nummer werden ze bijgestaan door de geweldige backing vocals Rian Eilers, Wilma Hurkmans en Willeke Snijders.

 

Bløf en de Dijk mogen natuurlijk ook niet ontbreken in een Nederpop programma. Dat deze typische mannennummers door vrouwenstemmen gezongen werden was verrassend. Alles is Liefde van Bløf uit 2007 werd vertolkt door Pauline van Moorsel en Janne Daniëls kroop in de huid van Huub van der Lubbe bij het uit 1987 stammende nummer Dansen op de vulkaan.

 

Dat Manon Verbruggen zeer allround is liet ze weer eens zien op deze avonden. Naast haar muzikaal, acteer- en danstalent bewees ze bij het nummer Sweet  Goodbyes van Krezip uit 2008 nog maar ’s dat ze een geweldige stem heeft. Het steeds enthousiaster wordende publiek werd er even stil van.

Na Manon was het de beurt aan Leon Hurkmans die liet horen dat het nummer Hold On van Alain Clark (2009) perfect bij hem paste.

Ook een nummer dat perfect paste was Wonderwoman van Leaf. Hetty vd Burg liet de nazomer van 2007 terugkeren in een steeds warmer wordend theater.

 

Na dit vrolijke nummer van Hetty was het de beurt aan haar zus Yvon die het meest indrukwekkende nummer van de avond bracht, Mother Earth van Within Temptation (2002). Een schitterend arrangement, achtergrondkoor, fanfare, regie en een geweldige zangeres waren de ingrediënten voor een bombastisch optreden.

 

Veel rust om hiervan te bekomen was er niet want de slagwerkgroep bracht het nummer Dance4Life van Tiësto een mooie combinatie.

 

Dat John Klaus - al jaren verantwoordelijk voor de creatieve en kwalitatieve invulling van de slagwerkers – een echt podiumbeest is bewees hij bij het nummer A little less conversation van de Nederlandse Junkie XL. Deze remix van het Elvis-nummer was in 2002 een wereldhit. Een hit was het afgelopen weekend ook in Lierop.

 

Het laatste nummer voor de pauze was voor Jan Berkers. Hij kroop effe in de huid van Herman Brood en gooide al zijn (rock)ervaring in de strijd bij het bekendste Broodnummer Saturday Night uit 1978. Een prachtige afsluiter van de eerste helft.

 

De bezoekers kregen even tijd te bekomen van alles wat voorbij gekomen was. Tijdens deze relatieve rust was er een optreden van de gelegenheidsband rondom Niek Hurkmans. Zij brachten het nummer Spraakwater van de Nederlandse rapper Peter Kops, beter bekend als Extince. Een schitterend pauzenummer dat precies paste bij de sfeer van de avond.

 

Na de pauze vervolgde de slagwerkgroep met Drum Machine. Op het grote beeldscherm waren beelden van een drummachine te zien waarbij de slagwerkers alle toeters en bellen van de machine synchroon naspeelden. Heel leuk om te zien.

 

Na de slagwerkers was het weer de beurt aan de fanfare, samen met slagwerkgroep en band. Zij speelden het nummer Hocus Pocus van de groep Focus uit 1971. Dit oude rocknummer werd in 2010 weer razend populair omdat het gebruikt werd in een reclamecampagne van Nike voor het WK 2010.

 

Daarna was het weer de beurt aan de solisten. Het dak ging eraf bij het optreden van Huub van Lieshout. Hij zong het perfect bij hem passende Kom van het dak af van Peter Koelewijn (1960) en kreeg hiermee volop gelegenheid om het publiek te entertainen. De stemming zat er weer meteen in.

 

Na dit geweld keerde de rust even terug. Op het podium werd een heus Park gesimuleerd waarin Tamara Kusters het nummer Kronenburg Park van Frank Boeijen (1985) bracht.

Met Binnen van Marco Borsato (uit 1999) werd het programma voortgezet. Het nummer werd inclusief het tijdens de Symphonica In Rosso concerten geïntroduceerde Intro gespeeld. Frank van Gastel was even uit het orkest ontsnapt om dit nummer stevig neer te zetten.

Na dit stevige nummer werd het weer een stuk frivoler bij het nummer Love me just a little bit more v uit 1991. Yvonne van Mullecom, Janne Daniëls, Lotte van Lieshout, Pauline van Moorsel en Sandra Maas voelden zich even de Dolly Dots en het publiek kon dit zeker waarderen.

 

Mon Amour was een van de 56 Top 40 hits van BZN. In de zomer van 1976 was dit nummer, toen nog met Anny Schilder, een hit. Nu waren Sandra de Vreede en Eric Hesius de vertolkers van dit feestnummer dat volop meegezongen werd.

Het Eindje-blok werd voortgezet door Jan Driessen en Willy Honings. Zij gingen voor het Goede Doel naar België. Deze hit uit 1982 wisten zich nog velen te herinneren bleek uit de reactie van het publiek. Ook bij het intermezzo van enkele leden van de slagwerkgroep, die met buizen op het steigerwerk van het podium de Frans Bauer hit Heb je even voor mij ten gehore brachten deed het publiek volop mee.

 

Na deze feestnummers was in het programma nog een drietal rustige nummers ingepland voordat de finalenummers aan de beurt waren.

Als eerste mocht Harriët Jacobs haar nummer House for sale van Lucifer met Margriet Eshuijs en Hennie Huisman ten gehore brengen. Zij kreeg met dit mooi gezongen nummer uit 1975 de aandacht van de inmiddels in feeststemming verkerende bezoekers die het verdiende.

Chris van de Ven kon hierop verder met zijn tweede nummer van de avond, het gevoelig gezongen Ruthless Queen van Kayak uit 1978.

Ook Yvon vd Burg kwam voor de tweede keer terug. Na Mother Earth liet ze met het nummer Lost van Anouk uit 2002 nog eens horen wat voor ’n bijzonder zangtalent ze bezit.

 

Na Yvon kon er weer gefeest worden. De Lieropse Pavarotti, Leon Verstappen, liet met zijn eerste stemgeluid het muziektheater trillen. Het in 1975 speciaal voor hem geschreven nummer The Opera van de Dizzy Man’s Band was de opmaat voor wat steviger werk en feest.

Jimmy van Boudewijn de groot paste goed in dit profiel. Jan van Lieshout (ELL), de andere mannelijke helft van de Wibra’s, zorgde ervoor dat het nog gezelliger werd waarbij het publiek op de zaterdagavond zelfs een deel van zijn tekst overnam. Jammer dat zijn figuranten, zonen Bert en Tom, tijdens het intermezzo niet jonglerend met de bal van de trap kwamen. Blijven oefenen!

 

Het publiek was inmiddels klaar voor het wat steviger werk. Drummer Mary Maas liet zien dat hij niet alleen een topdrummer is. Hij bracht het nummer Running with the Devil van Van Halen. Een wereldhit in 2002. Klasse gebracht.

 

Venus van Shocking Blue uit 1969 is ook zo’n wereldhit geweest. Eline Schoolmeesters, vriendin van Tom van Lieshout zette het nummer van Mariska Veres strak en goed neer.

 

Op slaponline heeft men vooraf aan dit evenement de nummer 1 kunnen kiezen uit een top 100 lijst nederpop hits. Als nummer 1 kwam hieruit Radar Love van Golden Earing uit 1973. Al snel was voor de organisatie duidelijk dat dit nummer maar door één Lieroppenaar gezongen zou kunnen worden: Henk Berkers van de Precise Patchwork Band. Hij zorgde voor een ‘vet’ einde van deze schitterende Lierop Live.

 

Het einde van zo’n avond is geen einde als er geen toegiften zijn. Na een dankwoord van voorzitter Martien Kusters waren het Jan Driessen en Willy Honings die de coupletten van Als de morgen is gekomen van Jan Smit zongen. Het refrein was voor de artiesten en het publiek.

Hierna was het de beurt aan Eric Hesius die ook àlleen maar de coupletten hoefde te zingen van Verliefd zijn is veel leuker van Guus Meeuwis. Een geslaagd einde en een geslaagde avond die men nog lang zal heugen.

 

 


 

Nieuws vooraf aan dit evenement

 

Zaterdag 20 oktober 2012:

Vanwege een zieke hebben we voor vanavond nog een kaartje over voor Lierop Live, Als er iemand interesse heeft, bel 06 20651238!

 


 

Zaterdag 20 oktober 2012:
Op onze redactie kwam naar aanleiding van Nederpop Lierop Live gisterenavond onderstaand bericht binnen:
‘Als er iemand een kaartje over heeft ff bellen, ga ik nog een keer: 06 27270266’.
 Zaterdag 20 oktober 2012:
Nederpop Lierop Live van gisterenavond was voor een bijna ‘volle bak’ in muziektheater van Gennip genieten van de eerste tot de laatste minuut. De reacties tijdens de optredens en na afloop waren bijzonder lovend. Vanavond zal de show nog een keer neergezet worden voor een uitverkocht huis. Er zijn al vele foto’s gemaakt die zondag te zien zullen zijn op slaponline. Veel plezier vanavond voor diegenen die kaartjes hebben.
 


 

Vrijdag 19 oktober 2012:

 

 

Gisterenavond is de generale geweest van Nederpop Lierop Live. Alles is er klaar voor. Op dit moment zullen er vanavond al meer dan 500 bezoekers zijn in het muziektheater Thwan van Gennip. De zaterdag is met ruim 700 bezoekers al lang uitverkocht. Wie vandaag nog wil kan rechtstreeks naar het Eindje komen of met de bus. Iedereen is nog steeds van harte welkom. De generale bewees eens te meer dat je dit niet mag missen! Tot vanavond…

 


 

Woensdag 17 oktober 2012:

 

 

Van de organisatie van Nederpop Lierop Live kregen wij het volgende bericht…..

A.s. vrijdag en zaterdag om 20.00 uur is het dan zover….. Nederpop Lierop Live.

Het lijkt op deze dagen redelijk weer te worden, dus hopen we dat zoveel mogelijk bezoekers met de fiets komen. Nederpop Lierop Live is voorzien van voldoende parkeerplaatsen voor fietsen en auto’s. Als dat niet voor u mogelijk is dan kunt u gebruik maken van de pendelbus.

Deze zal op beide dagen vertrekken om:

± 18.30 uur vertrek kerkplein à muziektheater

± 18.50 uur vertrek kerkplein à muziektheater

± 19.10 uur vertrek kerkplein à muziektheater

± 19.30 uur vertrek kerkplein à muziektheater

± 19.45 uur vertrek kerkplein à muziektheater

Hoewel we gebruik maken van een pendelbus zijn we natuurlijk nog altijd beperkt in het maximaal aantal bezoekers dat we weg kunnen brengen (vol=vol).

Daarom het advies: wilt u zeker zijn van een plaats in de bus, stap dan vroeg op!

Of ga met de fiets naar het muziektheater op ’t Eindje 6.

De zaal gaat een half uur voor aanvang open maar tot die tijd is er al volop koffie te krijgen in het verwarmde voorportaal van het muziektheater dat nog groter is dan de zaal zelf.

Na afloop van Nederpop Lierop Live zal de bus de bezoekers weer terug brengen naar het centrum van Lierop. Ook hier geldt weer, vol = vol. De laatste bus zal tot uiterlijk 02.00 uur vertrekken.

Wij hopen u graag te mogen begroeten op vrijdag 19 of zaterdag 20 oktober bij Nederpop Lierop Live.

Er zijn nog enkele kaarten voor de vrijdag op de bekende voorverkoopadressen en op www.fanfarelierop.nl Profiteer er snel van want op = op!

 


 

Dinsdag 16 oktober 2012:

 


Inmiddels zijn de muzikanten en zangtalenten van Nederpop Lierop Live de hele zondag en maandagavond alweer in muziektheater Thwan van Gennip bezig geweest om de puntjes op de bekende i te zetten. Voor hen volgt woensdagavond nog de hele avond soundchecken en de generale op de donderdagavond waarna het spektakel op vrijdag en zaterdag ‘los’ gaat.
Zelfs al hou je niet van muziek dan nog is het interessant om te komen genieten van de vele herkenbare Lieropse gezichten die staan te schitteren op het podium. Kan hij of zij dat ook???? Ja dat kunnen ze! Je zult ’t zien. Echte muziekliefhebbers mogen dit muziekspektakel soieso niet missen. Het programma is voor jong en oud en er zijn nog kaartjes voor de vrijdag. Zie de website www.fanfarelierop.nl  of koop bij de Spar of het Jagershuis. Je zult er geen spijt van krijgen!

 


 


 

Zondag 14 oktober 2012:

Tijdens Nederpop Lierop Live a.s. vrijdag en zaterdag zal er gewerkt worden met speciaal gemaakte consumptiepenningen (zie foto). Het is dus NIET mogelijk om de vertrouwde fanfare penningen te gebruiken. Natuurlijk kan iedere bezoeker gebruik maken van de gratis pendelbus welke vertrekt vanaf het kerkplein naar muziektheater Thwan van Gennip. Zorg dat je erbij bent……
 

 

 


 

Woensdag 10 oktober 2012:

 


Het grote Muziekspektakel Nederpop Lierop Live komt steeds dichterbij. Een groot deel van Lierop heeft er al direct mee te maken middels actief deelnemer, vrijwilligerswerk of familie die meedoet aan dit spektakel. Afgelopen zondag was de doorlooprepetitie waar begeleiding en zang maar ook andere spektakelnummers (van o.a. slagwerkgroep) bij elkaar kwamen. Nu al was te zien dat dit een show wordt die z’n weerga niet kent. (Zie enkele foto’s van de doorlooprepetitie). Er volgen nog verschillende repetities voordat over ruim een week (vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober) het resultaat van meer dan een jaar voorbereiding aan de bezoekers van dit unieke evenement getoond kan worden. Bijna 40 optredens in vele vormen komen deze avonden voorbij. De optredens worden verzorgd door meer dan 30 artiesten en een veelvoud aan muzikanten. Alles Lierops of héél nauw verband met Lierop. Het is weer een bewijs dat de kleine gemeenschap Lierop groot is in het organiseren van evenementen. Dit muziekspektakel wordt in Lierop het laatste grote evenenement in 2012.
Bij Thwan van Gennip op ’t Eindje wordt op dit moment met man en macht gebouwd aan een heus muziektheater. Er zijn enorme mogelijkheden om er iets heel speciaals van te maken en we hebben gezien dat deze mogelijkheden volop benut worden.
Je kunt nog kaarten kopen voor de vrijdag want zaterdagavond is al ’n tijdje uitverkocht! Mocht je niet willen staan dan zijn er ook zitplaatsen te koop maar je moet er wel snel bij zijn want in hoofdzaak zijn het staanplaatsen. Het theater is ingericht om er een prachtig feest van te maken. Iedere Lieroppenaar, jong of oud, die nog twijfelt om te komen wordt van harte uitgenodigd om vrijdag aan te sluiten bij dit muziekfeest van herkenning, gebracht door verrassende Lieropse artiesten!
Laatste kaartjes zijn te verkrijgen bij De Spar, Jagershuis of via de website www.fanfarelierop.nl.  Tot dan dan….
 


 

Donderdag 4 oktober 2012:
A.s. zondag 7 oktober vanaf 10.00 uur wordt de doorlooprepetitie voor Nederpop Lierop Live gehouden in De Vurherd. Deze repetitie zal duren tot 16.30 uur! Muzikanten en solisten zullen op deze dag de puntjes op de i zetten van de gevarieerde Nerderpopnummers. Op 14 oktober zal er nog zo’n repetitiedag gehouden worden. Alles om op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober een mooie show neer te zetten. De voorbereidingen om de bedrijfshal van Thwan van Gennip om te toveren in een sfeervol en verwarmd muziektheater waar de bezoeker zal worden meegenomen door de geschiedenis van meer dan vijftig jaar Nederpop zijn ook al in volle gang.
Nederpop Lierop Live is inmiddels uitverkocht op zaterdag 20 oktober maar voor vrijdag 19 oktober zijn er nog kaarten te verkrijgen! Ben er snel bij!
Vanaf het kerkplein in Lierop is een pendelbus geregeld naar het Eindje. Hiervan mogen alle bezoekers van Nederpop Lierop Live geheel gratis gebruik maken. Natuurlijk is er ook ’s avonds vervoer terug.
 


 

Dinsdag 25 september 2012:

Nederpop Lierop Live, het evenement dat U meeneemt op reis door de Nederlandse popgeschiedenis. Nummers van BZN tot Anouk en van de Golden Earring tot en met Jan Smit worden ten gehore gebracht door diverse Lieropse solisten bijgestaan door fanfare en band. U mag het niet missen!

Inmiddels is zaterdag 20 oktober uitverkocht maar niet getreurd, er zijn nog kaarten te verkrijgen voor vrijdag 19 oktober. In het verwarmde muziektheater Thwan van Gennip op het Eindje zult U versteld staan van waar een klein dorp groot in kan zijn.

De pendelbus die rijdt vanaf het kerkplein naar het muziektheater staat geheel gratis ter beschikking voor alle bezoekers aan Nederpop Lierop Live.

Heeft U nog geen kaarten, bestel ze dan snel via www.fanfarelierop.nl of evt. te koop bij de Spar, Verhoeven en Cafetaria ’t Jagershuis.

Reeds velen gingen U voor en U wilt toch niet degene zijn die straks zegt was ik toch maar...

 

 

 


 

Zondag 9 september 2012:

Fanfare St. Willibrordus neemt het publiek op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober mee op reis door de geschiedenis van bijna 60 jaar Nederpop. Zangers en zangeressen uit Lierop brengen muziek van Anouk tot BZN en van The Golden Earring tot Peter Koelewijn ten gehore in muziektheater Thwan van Gennip op het Eindje 6 in Lierop. Bussen rijden af en aan vanaf de kerk naar het Eindje. De kaartverkoop loopt goed maar er kunnen er zeker nog meer bij! Je mag dit spektakel niet missen! Kaarten te verkrijgen bij cafetaria Verhoeven en de SPAR. Ook kun je kaarten bestellen via de fanfaresite.

Zie onderstaande trailer....

 

 

 


 

Dinsdag 21 augustus 2012:
Vele goede inzendingen zijn er binnengekomen op de prijsvraag Raad de Plaat. De gelukkige winnaar is Saskia van Grotel uit Asten, zij wist te vertellen dat het verhaal van Nirwana Tuinfeest over het nummer De Zee van Trijntje Oosterhuis ging. In de tekst zaten de volgende kernwoorden verstopt: Iedereen, alleen, weg, kijken, licht, zicht, een mens, zee, voelen.
Saskia wint twee vrijkaarten voor Nederpop Lierop Live welke zij zeer binnenkort in ontvangst mag nemen.
Binnenkort volgt een nieuwe Raad de Plaat en daarmee maakt U opnieuw kans op vrijkaarten voor Nederpop Lierop Live. Voor meer informatie over Nederpop Lierop Live, zie www.fanfarelierop.nl
 


 

Maandag 13 augustus 2012:
De vakantie zit erop voor de muzikanten van fanfare St. Willibrordus. Vanavond zal weer de eerste repetitie na de vakantie plaatsvinden. Er valt nog veel te repeteren voordat het vrijdag 19 oktober is want dan (en de dag erna) neemt de fanfare en slagwerkgroep, bijgestaan door band en vele (Lieropse) artiesten, de bezoekers mee op een reis door meer dan 50 jaar Nederpop geschiedenis. Het beloofd weer een spetterende show te worden die je niet mag missen. Dit jaar niet in de tent maar in ‘Muziektheater Thwan van Gennip’. Bussen zullen op de twee dagen constant op en neer rijden van het centrum van Lierop naar het Eindje.
De voorverkoop is volop bezig is. Voor kaarten kun je terecht bij Cafetaria Verhoeven of bij de SPAR. Ook kun je via de website van de fanfare kaarten bestellen. Zie ook de foto’s van enkele jaren geleden.

 


 

Dinsdag 17 juli 2012:
Uit de vele goede inzendingen van de prijsvraag Raad de Plaat is een gelukkige winnaar gekomen. Het is Peter Deelen die wist te vertellen dat het verhaal van de Kennedymars over het Engelstalig nummer Miracle van Ilse de Lange ging. In de tekst waren de volgende kernwoorden verstopt: wonder, leven, per slot van rekening, honderdduizend, gezichten, feiten, huid, slot, steen en woorden.
Peter wint twee vrijkaarten voor Nederpop Lierop Live welke hij zeer binnenkort in ontvangst mag nemen.
Binnenkort volgt een nieuwe Raad de Plaat en daarmee maakt U opnieuw kans op vrijkaarten voor Nederpop Lierop Live.
 


 

Dinsdag 3 juli 2012:
Nederpop Lierop Live is op zoek naar de Nederpop top 3 van Lierop. Daarom willen wij jou vragen om uit de lijst van 100 nummers jouw top 3 te kiezen.
Stuur hiervoor een mail naar nederpoplieroplive@gmail.com  met daarin jouw top 3. Geef tevens aan waarom jij juist gekozen hebt voor jouw persoonlijke Nederpop nr. 1.
Maak hiermee kans op 2 gratis vrijkaarten voor Nederpop Lierop Live op vrijdag 19 of zaterdag 20 oktober.
 


 

Vrijdag 22 juni 2012:

De commissie Nederpop Lierop Live schrijft de volgende PRIJSVRAAG uit:

"Wil jij kans maken op 2 gratis vrijkaarten voor Nederpop Lierop Live welke plaatsvindt op 19 en 20 oktober 2012 in muziektheater Thwan van Gennip?

Lees dan "HIER" over Raad de Plaat Kennedymars. In deze tekst staan 10 woorden die voorkomen in een nummer uit de Nederpop Lierop Live top 100 (zie top 100 deel 1 en deel 2). Dit kan een Engelstalig of Nederlandstalig nummer zijn. Weet jij de titel en artiest? Stuur dan een email naar: nederpoplieroplive@gmail.com met daarin de artiest en het nummer en wie weet ben jij de winnaar van 2 vrijkaarten. Inzenden kan tot en met zondag 8 juli.

Veel succes".

 


 

Donderdag 7 juni 2012:

 


Deze week zal de voorverkoop starten van Nederpop Lierop Live via www.fanfarelierop.nl  en op een later tijdstip zal voorverkoop ook plaatsvinden via Spar Verhoeven in Lierop en cafetaria 't Jagershuis in Lierop.
Nederpop Lierop Live zal worden gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober 2012 in het Muziektheater Thwan van Gennip Eindje 6 in Lierop.

Op deze avond neemt Fanfare en slagwerkgroep St. Willibrordus, bijgestaan door band en vele artiesten, de bezoekers mee op een reis door meer dan 50 jaar Nederpop geschiedenis. De voorbereidingen van dit evenement zijn inmiddels in volle gang en het belooft een spetterende avond te worden.

Wilt u er ook bij zijn, dat kan, ga dan naar www.fanfarelierop.nl  en bestel hier uw kaarten voor Nederpop Lierop Live.

Kaarten kosten € 15,-- per stuk en natuurlijk is hierbij van toepassing OP=OP!
Zie om in de stemming te komen de foto’s van het vorige evenement in 2008.

Velen hadden toen spijt dit niet meegemaakt te hebben. Deze kans mag je nu zeker niet voorbij laten gaan want het wordt zeker zo mooi met weer verrassende artiesten!

 


 

 


 


 

 

 

 

Ouder nieuws via archief