Jeugdvakantieweek 2015

HULPLIJSTEN

Maandag, dinsdag, woensdag

Donderdag

 

----

 

FOTO's 2015

Maandag bouwen

Dinsdag sportdag

Woensdagmorgen afbouwen

Woensdagavond bezichtiging

Donderdag speeltuin Deurne Onderbouw

Donderdag ijsbaan Eindhoven bovenbouw

 

-------

 

PROGRAMMA 2015

Legoland

 

  Jeugdvakantiewerk Lierop

 20 t/m 23 juli 2015

 

 

Zie ook foto's VORIG JAAR

Foto's dag 1 Maandag, Foto's dag 2 Dinsdag,

Foto's dag 3 Woensdag, Foto's dag 4 Donderdag

 

--------

 

 


 

 

GEPUBLICEERD NIEUWS 2015

 

 

Vrijdag 24 juli 2015:

 


De jeugdvakantieweek werd gisteren afgesloten met een gescheiden reisje van onderbouw en bovenbouw. De onderbouw ging naar Deurne waar ze zich uitstekend vermaakten in de speeltuin aldaar. De bovenbouw toog naar Eindhoven waar ze zich op de ijsbaan op springkussens en allerlei andere leuke spelen vermaakten. Namens slaponline maakte Rina foto’s bij de onderbouw en Yvonne bij de bovenbouw. Kijk maar op de pagina van deze Jeugdvakantieweek.
 


 

Donderdag 23 juli 2015:

 


Op de derde dag van de Jeugdvakantieweek werd er door de kinderen met hulp van verschillende papa’s en mama’s hard gewerkt om de bouwwerken van maandag af te bouwen. Er werd nog volop getimmerd en geverfd om er een Lego-uitstraling van te maken wat de ouders en bekenden ’s avonds konden aanschouwen. Het was weer een prachtige dag. Onze slapfotograaf was erbij om daar foto’s van te maken. Kijk maar op de pagina van de jeugdvakantieweek.
Vandaag staat een expeditie op het programma.
De onderbouw (groep 1 t/m 4) vertrekt om 11.00 uur en is om 15.00 uur weer terug.
De bovenbouw (groep 5 t/m 8) vertrekt ook om 11.00 uur. Zij worden om 16.00 uur terug verwacht.
Voor deze expeditie moeten alle kinderen zelf hun lunchpakket meenemen.
 


 

Woensdag 22 juli 2015:

 


De tweede dag van de Jeugdvakantieweek stond in het teken van de sportdag. Voormiddag warende kinderen van de onderbouw aanwezig en in de middag waren de jongens en meiden van de bovenbouw aan de beurt. Er werden 8 groepen geformeerd die de 5 spelen af moesten werken. Gelukkig was het prachtig weer want het water kwam diverse keren terug in de spelen. Ook onze fotograaf maakte weer foto’s. Kijk maar.
Vandaag vanaf 10.00 uur zal LEGO CITY en Hartleak CITY verder afgebouwd worden, met timmer- en knutselwerken.
Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in LEGOCITY. De koffie staat klaar!!
 


 

Dinsdag 21 juli 2015:

 


Op de eerste dag van de jeugdvakantieweek werd er weer flink gebouwd. Bij het begin van de dag werden alle kinderen in groepen verdeeld en werden de volwassen vrijwilligers aan de groepen toegevoegd. De bouwwerken werden gerealiseerd aan de hand van tekeningen, gebaseerd op Lego, want dat is het thema van deze week. De bouwwerken worden morgen met een Legosaus afgemaakt want vandaag staat de sportdag op het programma. Zie ook de foto’s van onze slapfotograaf op de pagina van Jeugdvakantieweek 2015.
 Woensdag 15 juli 2015:
Van de organisatie van de Jeugdvakantieweek kregen we onderstaand bericht….
‘Hallo allemaal,
Ook de lijsten voor donderdag staan erop. Op donderdagavond gaan we opruimen en kunnen we nog wel wat extra hulp gebruiken. Stuur even een berichtje naar e.bruijstens@gmail.com als je tijd hebt om mee te komen opruimen.
Verder willen wij alle inwoners van Lierop laten weten dat zij op woensdag avond 22 juli om half 7 van harte welkom zijn bij de blokhut om te komen kijken naar de prachtige bouwwerken van de kinderen’.
 


 

Maandag 6 juli 2015:

 


Van de organisatie van de Jeugdvakantieweek (van 20 t/m 23 juli) kregen we de hulplijsten en het programma dat in het teken staat van Legoland. Zie ook de foto’s van vorig jaar.