A.s. zondag vinden op het oude GP circuit in Lierop de jubileumwedstrijden plaats ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van Motorclub MAC Lierop.

Heb jij altijd al eens op het legendarische Grand Prix Circuit van MAC Lierop willen rijden, dan is dit je kans. Doordat het programma opgedeeld is in hobby- en startbewijs klasse 85-125-250-500cc is er voor ieder niveau de mogelijkheid om op dit unieke circuit te rijden!

Classic Zijspannen en oud rijders te gast in Lierop
Naast de solo klasse zullen in Lierop de Classic Zijspannen te gast zijn met vele oud rijders van weleer.

Overnachten is mogelijk op de camping direct naast het circuit, welke zaterdag 25 juni vanaf 16.00 uur is geopend.

Als bijprogramma zal KTM Nederland van 11.00 uur tot 15.00 uur een demo met elektrische motoren voor kinderen verzorgen door met een aantal elektrische mini bikes naar Lierop te komen.

Alle kinderen vanaf 5 tot 10 jaar (afhankelijk van lengte/gewicht) die graag eens op een motor stappen kunnen op deze E-mini bikes op een speciaal daarvoor geprepareerd circuit hun testrondjes maken, waarvoor gecertificeerde trainers de kinderen instructies geven om de beginselen van het crossen bij te brengen. Aanmelden kan ter plaatsen bij de trainers van KTM. Voor kleding, helm en laarzen wordt gezorgd.

Op www.maclierop.nl vindt u alle info over de wedstrijden op Circuit de Herselse bossen in Lierop.

Allen tot ziens in Lierop op zondag 26 juni a.s.

MAC Lierop
Stefan Adriaans