Na twee noodzakelijke uitstapjes naar ’t Eindje hoopt de organisatie van het Slaponline Jeu de Boules Toernooi dat er dit jaar weer op het oude vertrouwde adres, de parkeerplaats van de Renkant, gestreden kan worden om het Lierops Kampioenschap. Want, wat is er mooier dan lekker in je shirtje, korte broek of fleurig lentejurkje ’n balletje te gooien. Wanneer de zon schijnt, het terras gezellig is ingericht en ook de friteswagen is gereserveerd, kan Koningsdag 2018 niet meer stuk.

Vanaf nu kunt U zich weer aanmelden d.m.v. een mailtje of telefoontje naar Frank Hurkmans (frankhurkmans@chello.nl of 0650630388). Iedereen van 18 jaar of ouder en die op de één of andere manier binding heeft met Lierop mag meedoen. We spelen met koppels van zowel mannen, vrouwen als gemixt. Het inschrijfgeld van € 10,00 per koppel hoeft pas bij het begin van het toernooi betaald te worden. Het advies is om niet te lang te wachten met je aanmelding want er kunnen “slechts” 64 koppels mee doen, en VOL = VOL. We zien elkaar dus op vrijdag 27 april om 13.00 uur.

Dankzij onze voortreffelijke penningmeester heeft Slaponline ook dit jaar weer wat geld “over” dus vergeet bij het aanmelden niet om ‘n (Lierops) Goed Doel te nomineren.