Al voordat de artiesten bekend gemaakt werden waren de twee laatste Borreltuinen van 1 en 8 augustus uitverkocht.

Afgelopen woensdag werd bekend gemaakt dat op de editie van 1 augustus Paul de Munnik en HENK komen optreden! Gisteren werd de line-up bekend gemaakt van de derde Borreltuin op 8 augustus: De reEditors en The Hillbilly Moonshiners zijn de artiesten van die avond.
Ook De Vinyl Bus van Guus Hurkmans is natuurlijk op elke Borreltuin aanwezig met de fijnste plaatjes.

Paul de Munnik was ooit de helft van het duo Acda en De Munnik. Met zijn laatste hit ‘Als Ik Je Weer Zie’ zag je hem de afgelopen tijd echter als lid van The Streamers.

De Lieropse band HENK speelde in 2018, ter ere van Henk Maas, een uitverkochte show bij ons binnen. Drie jaar later is het tijd om dat fantastische concert nog eens over te doen, maar dan in onze tuin!

Al sinds 2012 zijn reEditors de beste Editors tribute van Europa. Eerder stonden ze al bij ons binnen en op Nirwana Tuinfeest, nu is het tijd voor Nirwana’s Borreltuin.

Ook The Hillbilly Moonshiners wisten hun Mumford and Sons tribute al door heel Europa te spelen. Met nummers als ‘I Will Wait’ en ‘Little Lion Man’ is het feest gegarandeerd!

Alle tickets voor Nirwana’s Borreltuin zijn al uitverkocht. Voor meer info over alle drie de middagen check je www.nirwana.nl