In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie was Toff aanzienlijk sterker dan Jagershuis. Bij een 4-0 achterstand scoorde Ruben van den Nieuwenhof voor Jagershuis en ook bij 6-1. Job van den Nieuwenhof maakte het 3e doelpunt voor Jagershuis in de laatste minuut. Toff scoorde 8 keer door Sam Ockers(4x), Juul Verburgt(2x), Merijn van Brussel en Bart van Rooij, 8-3.

Postel kon tegen Topparty pas in de slotfase afstand nemen. In de 4e minuut opende Rick van den Aker met zijn eerste doelpunt deze competitie de score voor Postel, 1-0. In de 24e minuut veranderde Dirk Maas een ingeschoten bal met een hakballetje van richting het doel in, 2-0. Een minuut later schoot Ralf van de Laar de 2-1 binnen. Ralf Kolenberg bezorgde zijn team de Postel in de 28e minuut na en snelle uitval de 3-1 winst.

In de 1e klasse kreeg Hurkmans met 2-8 klop van vZoggel 2. Bij een 0-5 achterstand in de 21e minuut schoot Thijs Bekx voor Hurkmans tegen, 1-5. In de 28e minuut maakte Bert van Lieshout vanaf de aftrap de 2-7.  vZoggel 2 won met 2-8 door doelpunten van Teun van Erp(2x), Bram van Mierlo(2x), Tom van Zoggel(3x) en Bram Verhees.

Educontract kreeg met 5-1 klop van de “oudjes” van DeskaMart8. Jos Hurkmans(2x), Douwe Hurkmans(2x) en Bart van Heugten scoorden voor DeskaMarkt8. Bij 2-0 redde Bart van Brussel in de 15e minuut de eer voor Educontract. Door deze overwinning kan DeskaMarkt8 nog een gooi doen naar het kampioenschap. Het zal spannend worden met nog 5 kanshebbers op de titel.

In de 2e klasse werd Ralph Bekx de man van de wedstrijd door 3 keer te scoren voor vHeugten tegen Centraal. Met een intikker redde Jeroen van Lierop de eer voor Centraal, 1-3.

De wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 van de 2e klasse werd overtuigend met 2-6 gewonnen door ISM. In de 9e minuut kwam Tonny’s aan de leiding na een mooi uitgespeelde kans van Nick Verwegen, 1-0. Binnen 5 minuten kwam ISM op een 1-4 voorsprong. In de 25e minuut maakte Ronald Claessens er 2-4 van voordat ISM uitliep naar de 2-6 winst. Tijn van Nuenen(2x), Rens Bekx, en Sjoerd van Heugten(3x) scoorden voor ISM. Het kampioenschap en de promotie naar 1e klasse is voor ISM wel heel dicht bij gekomen.