In de zaalvoetbalcompetitie won Daan’s van Van Gennip maar dat ging niet vanzelf. In de 11e minuut punterde Ravid Kochavi van buiten het strafschopgebied in het doel, 1-0. Van Gennip kreeg een aantal kansen maar doelman Stefan Vaas stond steeds goed opgesteld. In de 23e minuut vergrootte Sjef Lemmens vanuit een lastige hoek de voorsprong voor Daan’s tot 2-0. Met nog vier minuten te gaan werd Maarten Werts in het strafschopgebied uit zijn evenwicht gebracht en daarmede een doelrijpe kans ontnomen. De scheidsrechter legde de bal op de stip en Maarten Werts verzilverde deze kans zelf, 3-0.

Topparty speelde nog niet eens zo’n slechte wedstrijd maar tegen het op snelheid goed combinerende Berkvens waren ze echt niet opgewassen. Het werd maar liefst een 9-0 overwinning voor Berkvens door doelpunten van Robin van den Aker (3x), Jannes van Bussel, Devi Fondon (2x), Niels Schweren, Luuk Hoeben en Dirk Hurkmans.

Random United had de handen meer dan vol aan het Zunneke maar won met 1-2. Hafid Zeroual opende in de 3e minuut de score, 0-1. Uit een mooie aanval rondde Ruud van der Schaaf een 1-2tje met Michel Nijssen keurig af, 0-2. Het Zunneke zette nog eens aan en Harry Maas zorgde in de 27e minuut voor de aansluiting, 1-2. Diezelfde speler miste in de 11e minuut nog een strafschop voor het Zunneke.