Postel 2 en Van Gennip waren goed aan elkaar gewaagd. In een fijne wedstrijd opende Nick Kusters in de 12e minuut de score door na een mooie aanval en 1-2tje met Dirk Maas de bal binnen te tikken, 1-0. Vijf minuten later kwam Postel 2 op 2-0 nadat Sebastian Ten Bruggen Cate uit de draai raak schoot. Van Gennip gaf niet op en Maarten van den Einden verkleinde in de 21e minuut de achterstand tot 2-1. Meteen hierna was het weer Sebastian Ten Bruggen Cate die Postel 2 op een 3-1 voorsprong zette. In de 24e minuut verzuimde Van Gennip de achterstand te verkleinen toen Bart Sijbers een strafschop miste. Toch kwam Van Gennip op 3-2 door een doelpunt van Maarten van den Einden, 3-2. Daar bleef het bij.

Topparty verloor reglementair met 0-3 van Daan’s. Het team kon niet voldoende spelers op de been krijgen voor deze wedstrijd.

In de 2e klasse kwam Ons Café al vlug op een 0-2 voorsprong tegen Educontract door doelpunten van Mike van de Loo en Mark Struijcken in de 4e en 6e minuut. Educontract deed wat het kon maar moest toch aanzien dat Eytan Kochavi er in de 17e minuut 0-3 van maakte voor Ons Café. In de slotfase zag Mike van de Loo nog kans om in de 27e en 29e minuut te scoren waardoor Educontract met 0-5 verloor.