De organisatie van Nirwana Tuinfeest in Lierop heeft voor de meeste artiesten, die in 2020 zouden optreden, een herkansing kunnen regelen voor het festival dat hopelijk op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus voor de 45e keer gehouden gaat worden.

Vier namen ontbreken er nog; twee headliners voor de zaterdag en de surprise-act voor de zondag. Door het kleine aantal teruggekomen kaarten is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. In totaal heeft 95% van de kopers hun kaartje behouden. Op www.nirwanatuinfeest.nl vind je een overzicht van de ticketverkoop en dan zie je dat je snel moet zijn als je nog een kaartje wilt kopen. Allen voor de vrijdag zijn nog tickets beschikbaar!!

De Line Up voor de vrijdag is niet mis, namelijk…
De Staat
Danny Vera
De Wolf
Phil Campbell and the Bastard Sons
First Blood
Kadaver
Cords by Simone
Temple Fang
Bizkit Park

Daarnaast zijn tot nu toe geboekt voor de zaterdag (uitverkocht):
Snelle & De Lieve Jongens Band, Sloper, Blanks, Son Mieux, Bad Nerves, Speedmobile, Mark Lada’s Golden Arches en Pyro (plus 2 headliners die nog volgen)

Op zondag treden op: Belgian Status Quo Band (Status Quo), Viper (Queen), In Your Honor (Foo Fighters), Imitallica (Metallica), Marco Hovius plays Pearl Jam (Pearl Jam), Collins Live Experience (Phil Collins), Beastie Boys Undercover (Beastie Boys) en Songs For The Dead (Queens of the Stone Age) en de surprise act die nog volgt.