In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie waren Hurkmans en Loomans goed aan elkaar gewaagd. In de 21e minuut kwam Loomans op voorsprong nadat Koen Tomassen uit de rebound raak had geschoten, 0-1. Een minuut later schoot Lucas de Bruijn na een counter de bal door de benen van de Hurkmans doelman, 0-2. In de 25e minuut stopte doelman Gijs Hurkmans voor Loomans een door Chris Filippini ingeschoten strafschop. Vlak voor tijd schoot Maarten van den Einden uit de rebound de eretreffer voor Hurkmans binnen, 1-2.

In de 2e klasse bood ISM prima tegenstand aan Centraal. Sjoerd van Heugten opende de score voor ISM in de 3e minuut. In dezelfde minuut stond het weer gelijk, 1-1 door Frank van de Laar. Fysiek was Centraal sterker dan ISM. In de 15e minuut kwam ISM op voorsprong na een schot van Luuk Neervens, 2-1. Door Joris van den Aker (18e) en Mark van Oosterwijk (21e en 23e) kwam Centraal vervolgens op een 2-4 voorsprong. ISM bleef lekker doorspelen en uit een counter zorgde Sem van den Nieuwenhof voor de aansluiting 3-4. Aan beide zijden bleven kansen ontstaan en weer was het Mark van Oosterwijk (26e) die 3-5 liet aantekenen. Dit meteen gevolgd door een doelpunt van Mart van de Laar als sluitstuk van een mooie combinatie, 4-5. In de laatste minuut bepaalden Roy Bukkems en Joris van den Aker de uitslag op 4-7 voor Centraal.

In de 12e minuut opende Rens van Lieshout de score voor het Zunneke tegen Jeuken, 1-0. Joep van Deursen (2x), Niels Swinkels en Floran van Houts draaiden de zaken om en zetten Jeuken op een 1-4 voorsprong tot de 29e minuut. In de 30e minuut verkleinde Harry Maas de achterstand nog tot 2-4.