Zondagmiddag werd op schietterrein De Roovere Angel van Moorsel, gildebroeder van gilde OlV vd Zeven Weeën, blij verrast met een kring onderscheiding voor zijn inzet als wedstrijdsecretaris bij de schietcommissie van Kring Peelland, waarvan hij al sinds 2002 lid is. Met zijn vrouw Nicole aan zijn zijde kreeg hij vele lovende woorden en evenzovele bossen bloemen.

Naast het eigen gilde, familie en kennissen was ook een delegatie van het Gilde St. Antonius Abt aanwezig en natuurlijk zijn collega’s van de schietcommissie en het bestuur van Kring Peelland die speciaal voor Angel naar Lierop waren gekomen.

De voorzitter van de Kring Peelland, Henk de Hair, was de eerste spreker. Hij reikte ook de onderscheiding aan Angel uit, waarna Jan Rovers namens de schietcommissie Angel toesprak en hem dankte voor zijn inzet en feliciteerde met de onderscheiding die door het Kringbestuur was goedgekeurd.

Hierna toog het hele gezelschap naar het grasveld waar de vendelhulde plaatsvond. Na een kort woordje en felicitaties van Willy Donkers en Angela Verstappen bood Angela nog een bos bloemen aan namens het gilde en was het slotwoord voor Angel die met een kwinkslag de organisatie van deze middag bedankte.

Zie bijgaande foto’s in onze slapfotogalerij.