In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie behaalde Topparty zijn eerste overwinning van het seizoen door met 3-0 te winnen van Spang. In de 15e en 26e minuut schoot Hidde Maas raak en een minuut later schoot Ralf van de Laar zijn team naar een 3-0 overwinning. Doelman Marcel Hurkmans was voor Spang niet de kloppen. Spang had veel pech bij de afwerking van hun verkregen kansen, 3-0.

Bij Jagershuis tegen Toff stond het binnen 6 minuten 0-3 voor Toff. Vanaf de aftrap nam Toff net initiatief en werd Jagershuis bij tijd en wijle overklast. Het werd uiteindelijk 3-8 in een sportieve wedstrijd. Voor Jagershuis schoot Rob van der Sluijs 3 keer raak. Voor Toff scoorden Juul Verburgt(4x), Yoeri van Brussel(3x) en doelman Léon van den Bosch.

In de eerste klasse ging Educontract voortvarend van start tegen CanadeesMBerkers. Binnen 8 minuten had Axel van den Biggelaar al twee maal raak geschoten, 2-0. Vervolgens kwam CanadeesMBerkers op gelijke hoogte door twee doelpunten van Stan Berkers. Een geplaatst schot na een counter van Tim van Brussel bezorgde Educontract de krappe overwinning, 3-2.

Hurkmans behaalde op Duisenburgh een knappe 4-1 overwinning. In de 3e minuut opende René Cranenbroek met een schot door de benen van de doelman van Hurkmans de score, 0-1. Een minuut later schoot Bart Sijbers de gelijkmaker binnen, 1-1. In de slotfase ging Duisenburgh meer in de aanval en verliet de doelman regelmatig zijn doel. Dat had Bart Sijbers goed gezien en scoorde vervolgens twee keer in een verlaten doel, 3-1. Met nog twee minuten te gaan kapte Bart Sijbers de doelman en een verdediger uit en bepaalde met zijn 4e treffer de uitslag op 4-1 voor Hurkmans.

In de 2e klasse klopte kampioenskandidaat ISM tegenstander Houtmaat met 7-0. In deze vrijwel eenzijdige wedstrijd kreeg Houtmaat geen grip op de snelle spelers van ISM. Hugo Meijer(3x), Rens Bekx(2x), Sjoerd van Heugten en doelman Ties Sweegers maakten de doelpunten.

Van Heugten hield een halve wedstrijd stand tegen Jeuken. Vervolgens schoot Thijs Haasen er drie in tussen de 12e en 26e minuut. In de slotminuut redde Freddy Lodewijks de eer voor vHeugten, 3-1.