In de strijd om de Roman Techno Cup bleek Jagershuis veel te sterk voor Hurkmans. Doelman Jelle Welten, Rob van der Sluijs, Bas van den Wittenboer, Jan van Lierop en Stijn Broeks zorgden voor een 0-5 voorsprong. In de slotfase redde Thijs Bekx de eer voor Hurkmans, 1-5.

Jan&Jan en Topparty waren aan elkaar gewaagd. Nagenoeg om en om werd er gescoord tot de 3-3 eindstand. De strafschoppen werden door Topparty beter benut waardoor zij een ronde verder kwamen.

In de 2e klasse klopte ISM in de slotfase het Zunneke met 2-4. Harry Maas opende de score voor het Zunneke in de 4e minuut. In de 11e minuut maakte Rens Bekx er 1-1 van. Het Zunneke kwam op voorsprong door een treffer van Rens van Lieshout in de 18e minuut. Ze hadden niet lang plezier van die voorsprong. Een minuut later schoot Sem van den Nieuwenhof de gelijkmaker binnen, 2-2. Met nog twee minuten te gaan schoten Sem van den Nieuwenhof en Rens Bekx ISM naar de 2-4 winst.

Onderlinge onenigheid was mede debet aan de forse nederlaag van Uncle Buck tegen Educontract. Het werd een 0-6 nederlaag voor Uncle Buck. De doelpunten werden gemaakt door Bart van Brussel (3x), Tim van Brussel, Rens Hurkmans en Axel van den Biggelaar.