In de zaalvoetbalcompetitie was in de hoofdklasse bij Acfis tegen Van Gennip de einduitslag al na 6 minuten bereikt. Met een snoeihard schot opende Bart Sijbers in de 4e minuut de score voor Van Gennip. Na een 1-2tje passeerde Rik van de Ven in de 6e minuut doelman Rob Hurkmans, 1-1. Van Gennip bezweek niet aan de druk van Acfis maar zag ook geen kans meer om zelf te scoren.

In de 1e klasse kwam Jagershuis in de 11e minuut op 1-0 door een doelpunt van Rik van Berlo na een puntertje van de 10 meter lijn. Bas van den Wittenboer maakte er uit een counter in de 14e minuut 2-0 van. Postel 1 verwisselde de keeper voor speler/doelman Rowan Leenen. In de 23e minuut kwam Postel 1 dichterbij na een doelpunt van Ralf Geelen. In de 27e minuut zette Bas van den Wittenboer Rowan Leenen op het verkeerde been en scoorde de 3-1 in een leeg doel. Kort voor tijd verkleinde Ralf Geelen de achterstand tot 3-2 en daar bleef het bij.

Hurkmans moest hard werken om tegen het Zunneke de winst naar zich toe te trekken. In deze wedstrijd met een hoog percentage Lieropse inbreng kwam het Zunneke in de 2e minuut al op 0-1 door een doelpunt van Mathijs Peters. In de 5e minuut zorgde Harm Gubbels voor de gelijkmaker, 1-1. Weer 4 minuten later was het wederom Mathijs Peters die voor een 1-2 voorsprong zorgde. Vervolgens ging het goed tegen elkaar op. In de 22e minuut trok René Maas tot zijn verbazing met zijn schot de stand gelijk, 2-2. In de laatste vijf minuten trok Hurkmans de overwinning naar zich toe door doelpunten van Ralf Hurkmans en Henri van Lieshout, 4-2.

Educontract had een goede avond zeker met Bart van Brussel in hun midden. Er werd met 4-7 gewonnen van Sphinx. Binnen 18 minuten stond Educontract met 0-6 voor. Hierna kon Sphinx wat terugdoen door 4 keer te scoren en Educontract nog een keer. Voor Educontract scoorden Bart van Brussel (4x), Axel van den Biggelaar (2x) en Rens Hurkmans, 4-7.