In de tweede klasse van de zaalvoetbalcompetitie kwam Het Zunneke op een 0-1 achterstand tegen Egelantier door een ongelukkig eigen doelpunt van Jeroen Knoops in de 10e minuut. Egelantier zette druk en het Zunneke was af en toe gevaarlijk met uitvallen. In de 20e minuut maakte Niels Gondrie er 0-2 van en twee minuten later zorgde Lex Lemmens voor de 0-3 overwinning van Egelantier.

Centraal verloor de wedstrijd tegen Educontract. Bart van Bussel zorgde in de 7e en 13e minuut voor een 2-0 voorsprong voor Educontract. In de 24e minuut maakte de doelman van Educontract een sliding. De strafschop werd door Joris van den Aker binnen geschoten, 2-1. In de 28e minuut schoot Bart van Bussel raak, 3-1. Doelman Stefan van Velthoven van Centraal schoot een minuut later van afstand de 3-2 binnen. In de slotminuut maakte Daan Hooglugt er van eigen helft nog 4-2 voor Educontract van.

In de 11e minuut was de einduitslag tussen ISM en LeenenRegiobank al bereikt. Sander Gerritsen en Rens van de Laak schoten in de 6e en 9e minuut raak voor LeenenRegiobank, 0-2. In de 10e minuut verkleinde Sem van den Nieuwenhof de achterstand tot 1-2 en een minuut later bepaalde Luuk Neervens de uitslag op 2-2.