In de zaalvoetbalcompetitie schoot Rik Duijmelinck in de 8e minuut van dichtbij voor Jagershuis de bal hoog en hard in het doel van Canadees, 1-0. Beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Doelman Jelle Welten van Jagershuis hield zijn doel lange tijd schoon met goed keeperswerk. In de 20e minuut werd hij na een aantal eerdere pogingen geklopt, 1-1 en korte tijd later werd het zelfs 1-2. Nadat Ruben van den Nieuwenhof er 2-2 van had gemaakt leek het erop dat beide teams gelijk zouden spelen. Echter een minuut voor tijd lukte het de Canadees om de winnende treffer te maken, 2-3.

Bart van Lierop speelde een hoofdrol in de zege van Van Gennip tegen Van Zoggel 1. Zijn inzet en twee doelpunten in de 9e en 18e minuut hebben terdege bijgedragen aan de 1-3 overwinning van zijn team. In de 28e minuut schoot speler doelman Ruud Smits van afstand op doel van Van Gennip. Een aantal spelers veranderden de bal van richting waarna deze achter doelman Lars van Grotel in het doel verdween, 1-2. Nog in dezelfde minuut bepaalde Lars van Grotel met een dropkick de uitslag op 1-3 voor zijn team.

DeskaMarkt8 trad aan met invaller doelman Arjen de Wit tegen Hurkmans. In de 15e en 17e minuut schoot Henri van Lieshout tweemaal raak voor Hurkmans, 0-2. In deze fase had Hurkmans de voorsprong uit moeten breiden maar het miste een aantal kansen. DeskaMarkt8 putte daar moed uit en zette alles op alles en kwam in de 28e minuut terug tot 1-2. Met man en macht verdedigde Hurkmans deze voorsprong in de laatste twee minuten en verliet als winnaar de zaal.