In de zaalvoetbalcompetitie behaalde Topparty eindelijk weer eens een overwinning. De 2e van dit seizoen. Doelman Bert Meeuws opende in de 3e minuut met een afstandsschot de score, 0-1. In de 12e minuut stelde doelman Oelse Venhuizen Niek Smits in staat om voor Bij Willem gelijk te maken, 1-1. Vijf minuten later kwam Topparty weer op voorsprong door een doelpunt van Hidde Maas, 1-2. Nog geen minuut hadden de Lieroppenaren er plezier van. Jan Meulendijks bracht Bij Willem weer langszij, 2-2. In de slotfase zorgde Hidde Maas ervoor dat de overwinning mee naar Lierop ging, 2-3.

In een sportieve wedstrijd won Jagershuis ruimschoots van Breukers, 5-0. Marwin Roefs, Bas van den Wittenboer (2x), Daan Kuijpers en Rik van Berlo maakten de doelpunten.

Na een sportieve wedstrijd verliet CuundersGlashelder met een 1-2 zege op Hurkmans de zaal. Het duurde erg lang voordat er gescoord werd. Pas in de 23e minuut kwam CuundersGlashelder door een doelpunt van Jordy van Lunsen op 0-1. Twee minuten later werd doelman Sjoerd Hooglugt door zijn teamgenoten in de gelegenheid gesteld om van afstand raak te schieten, 1-1. Weer twee minuten later bepaalde Jordy Overman met een schot door de benen van de Hurkmans-goalie de einduitslag op 1-2.

Na een fijne en sportieve wedstrijd deelden Egelantier en Zunneke de punten. Het Zunneke kwam in de 5e minuut op 0-1 door een doelpunt van Harrie Maas. Niels Gondrie en Sander van de Loo (2x) zorgden vervolgens in de 8e, 9e en 12e minuut voor een 3-1 voorsprong voor Egelantier. In de 15e minuut kwam het Zunneke weer dichterbij door een doelpunt van Ralph Bekx, 3-2. Nadat Sander van de Loo er in de 23e minuut 4-2 van had gemaakt leek het spel gespeeld. Het Zunneke dacht daar anders over en kwam door doelpunten van Geert Filippini en Martien van Heugten in de 25e en 26e minuut terug tot de einduitslag van 4-4.