Ook in Lierop zijn er mooie voortuinen te bewonderen. Onz is (nog) niet bekend wie er allemaal meegedaan hebben met de voortuinwedstrijd van Groei & Bloei. Op donderdag 1 november weten we het. Dan sluit Groei & Bloei de voortuinenwedstrijd 2018 af met de prijsuitreiking. Uit de 65 deelnemers worden de winnaars per categorie (grote, middelgrote en kleine voortuinen) bekend gemaakt.

Tevens wordt een creativiteitsprijs uitgereikt voor de tuin of groenvoorstelling, die opvalt door originaliteit. Verder wordt ook op die avond de Groenprijs 2018 toegekend aan personen of organisaties, die zich op vrijwillige basis inzetten voor het openbaar groen of de groenbeleving in het algemeen promoten.

Voorafgaande aan de prijsuitreiking worden alle beoordeelde tuinen in beeld gebracht middels een PowerPointpresentatie met dit jaar extra aandacht voor het thema hoog-laag. De avond wordt afgesloten met een gratis loterij, waardoor iedere aanwezige met een prijs naar huis gaat.

Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

De prijsuitreiking vindt plaats in Dienstencentrum De Beiaard, Pastoor de Kleynhof 21, 5721 CR Asten. Aanvang: 20.00 uur.

Om ideeën op te doen verwijzen wij graag naar de foto’s op de website van Groei & Bloei.