Van 3 t/m 8 juni 2022 is het weer GOEDE DOELEN WEEK in LIEROP

Nadat we de afgelopen twee jaar digitaal hebben gecollecteerd i.v.m. het corona virus, gaan we dit jaar weer huis aan huis collecteren. Ook dit jaar gaan we in Lierop collecteren voor 8 landelijke goede doelen en 2 plaatselijke goede doelen.

Al weer meerdere jaren is de actie dankzij uw bijdrage en de vele vrijwilligers een groot succes in Lierop. Hopelijk gaan we dit jaar hier ook in slagen.

HIER staan alle doelen waarvoor in Lierop gecollecteerd wordt.

U kunt op het formulier dat je ook in de bus krijgt invullen welk bedrag u aan welk goed doel wilt geven (handig als u contant geld in huis hebt). Het invulformulier doet u samen met het totaalbedrag contant in de ‘Goede Doelen envelop’. Dit gebeurt anoniem, dus u hoeft geen naam te vermelden.

Deze envelop (dichtgeplakt) wordt door onze collectanten uit Lierop opgehaald. Zij kunnen u een legitimatie laten zien van de “Goede Doelen Week”.

Het ophalen gebeurt op dinsdag 7 juni tussen 17.00-20.00 uur!
Bent u niet thuis, dan komen we op woensdag 8 juni op dezelfde tijd nog een keer langs.
WILT U AUB ZORGEN DAT DE ENVELOP KLAAR LIGT VOOR ONS?

De werkgroep zorgt ervoor dat uw bijdrage op de juiste plek komt. De resultaten leest u deze maand op Slaponline en Siris. Wij hopen wederom op uw medewerking.

Naast de collecte van onze goede doelen wordt er door het jaar ook gecollecteerd door enkele plaatselijke verenigingen en andere doelen.

Alvast hartelijk dank
Voor vragen: Riky Peeters, telefoon 0492 331620.