Vaak denk ik nog terug aan mijn jeugd in Lierop. Skaten op het schoolplein, voetballen op het trapveldje en bij S.V. Lierop, fietsen tijdens de Tour dur Lierop, Jeugdvakantiewerk en ga zo maar door. Prachtige activiteiten die voor de jeugd worden gerealiseerd en gelukkig niet alleen in Lierop. Mede hierdoor is sporten een heel groot en belangrijk deel van mijn leven geworden. Helaas is het niet vanzelfsprekend dat alle jongeren mee kunnen doen tijdens actieve en sportieve evenementen want voor veel van deze activiteiten heb je vaak gezonde spieren nodig en is maatwerk voor wie deze niet hebben lastig. Daarom zet ik mij graag in met een zelf opgezette actie voor Spieren voor Spieren.

Namelijk, op zaterdag 19 juni, één van de langste dagen van het jaar, zal ik gaan fietsen van het meest Noordelijke punt van het vaste land van Nederland naar het meest Zuidelijke punt. Dit is effectief van Uithuizermeerden in Groningen naar Klein-Kuttingen in Limburg. Die afstand is ongeveer 372 km en zal in 1 dag gereden worden, tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Met deze uitdaging wil ik geld inzamelen voor het goede doel: Spieren voor Spieren, voor kinderen met een spierziekte. Juist omdat dit doel zich inzet voor mensen die zichzelf helaas niet dit soort tochten als uitdaging kan opleggen.

Hoe kan jij helpen? Allereerst om mij te steunen door een donatie te doen via https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/martijn-thijs-2.
Daarnaast kan je mij ook persoonlijk helpen door een stuk mee te rijden (zeker bij tegenwind erg welkom maar altijd volgens de laatste maatregelen omtrent Covid-19) of een deel van mijn tenue (met als eyecatcher het goede doel) te sponsoren.

Interesse? Neem dan contact op met mij via m.j.a.thijs@gmail.com.
Alvast super bedankt voor jullie moeite om te kijken naar deze actie en ik hou jullie graag op de hoogte hiervan!

Met vriendelijke groet,
Martijn Thijs