Dit jaar wilde ons damesteam perfect aan de competitie beginnen en onze aanvoerster heeft dan ook alles in het werk gesteld om dit voor elkaar te krijgen.

Afgelopen woensdagmiddag was het dan zover. De dames van SV Lierop werden om 14.15 uur verwacht op de Herdgang in Eindhoven. Onder bezielende leiding van Ernst Faber, Eric Addo en Collin werd op de PSV Academy volop getraind met onze dames, want ook Ernst gaf aan dat er voldoende kwaliteit aanwezig was en dat onze dames zeker met meer kwaliteit naar huis zouden gaan.

De trainingsintentie was hoog en de oefeningen leuk en zinvol. Onze trainers hebben dan ook snel wat filmpjes gemaakt om dit te kunnen blijven doen.

Na ongeveer een half uur kwamen er ook nog wat selectiespelers bij. Met oa Joey Veerman, Obispo, Mwene, Brainworth en Drommel. Hiervan waren sommige dames toch wel wat meer onder de indruk zodat naast het latje trappen met deze spelers ook de fototoestellen volop aan de slag moesten.

Het was gewoon een super middag en zondag zal blijken wat het onze dames, naast een PSV shirt en sjaal, heeft opgeleverd.

Jan-Willem Neervens,
namens de dames van SV Lierop en leiding