In de Goede Doelen Bingo Show die dan in de Ruchte wordt gespeeld kun je ook voor je favoriete Lieropse vereniging(en) meespelen.
Prijzen winnen & geld doneren!

> Prijs per kaart: € 3,50
> 5 stuks voor: € 15,00
> Datum: zaterdag 23 mei 2020
> Aanvang: 20:00 uur

De Coronacrisis raakt ons helaas allemaal. Er zijn al veel mooie initiatieven ontplooit en maatregelen genomen voor de diverse getroffen sectoren. Voor de verenigingen, clubs en overige non-profit organisaties is dit echter achtergebleven en daarom is deze Bingo Show belangeloos georganiseerd door de Top100 Businessclub in samenwerking met de Ruchte, RvS IT en Omroep SIRIS.

De opzet is dat het gehele ingezamelde geldbedrag, uit verkoop van de bingokaarten en donaties, geheel ten goede komt aan en wordt verdeeld onder de deelnemende geselecteerde non-profit instanties, verenigingen en/of clubs uit Groot Someren die een geldig KVK-nummer hebben.

Als je bingokaart(en) via de website van de webshop van de Ruchte hebt aangeschaft, kun je in de mail die je daarop krijgt aangeven voor welk doel(en) je gaat spelen.

Kortom, de spelers bepalen uiteindelijk dan ook de eindlijst met de geselecteerde doelen. Deze lijst zal tot aan de liveshow dagelijks geüpdatet en gepubliceerd worden. Je kunt voor elke bingokaart eventueel een ander doel kiezen. Daarnaast speel je uiteraard zelf voor ludieke en mooie prijzen.

Het bijeengebrachte geld uit de kaartverkoop en donaties zal worden verdeeld over een nader aantal te bepalen aantal cheques. Op deze cheques zullen willekeurige geldbedragen staan en deze zullen in genummerde koffertjes of enveloppen geplaatst worden.

Tijdens de live uitzending via SIRIS TV en via een livestream op internet zal op zaterdag 23 mei om 20:00 uur vanuit het DOBU theater de spelshow starten en zal het totaalbedrag van de donaties bekend worden gemaakt. De getrokken nummers voor het BINGO-spel zullen live bekend worden gemaakt.

Zodra je een BINGO hebt mag je contact opnemen met een nog bekend te maken telefoonnummer en kom je live in de uitzending. De prijs waar die ronde voor gespeeld wordt is dan voor jou. Vervolgens geef je aan voor welk doel je hebt gespeeld en mag je een koffer/enveloppe uitkiezen. Het bedrag wat op de cheque staat in de koffer zal dan ten gunste komen van het door jou gekozen doel en is de prijs voor jou!

Ga HIER naar de Ruchte waar je je bingokaarten kunt bestellen.