Van Boyke Joosten kregen we onderstaand bericht…

“Natuurtheater de Donck en Boy’s Street Food organiseren op 20 en 21 augustus voor de tweede keer de buitenbios. Na het succes van vorig jaar zullen dit jaar de films Yesterday (vrijdag 20 augustus) en de klassieker Grease (zaterdag 21 augustus) worden vertoont bij Natuurtheater de Donck in Someren aan de Donksedreef 3.

Onder het genot van culinaire hapjes met bijpassend wijn- of speciaal bier arrangement, samengesteld in samenwerking met de lokale brouwerij Eeuwig Zonde, zullen de filmavonden plaatsvinden. Met Yesterday en Grease heeft de organisatie gekozen voor twee muzikaal georiënteerde films.

Yesterday is een Britse muzikale romantische komedie film uit 2019 geregisseerd door Danny Boyle en geschreven door Richard Curtis. De hoofdrollen worden vertolkt door Himesh Patel en Lily James. De film volgt het leven van een ploeterende muzikant. Een film vol met muziek van The Beatles.

Grease is een Amerikaanse romantische filmmusical uit 1978 onder regie van Randal Kleiser. De productie is een verfilming van de gelijknamige musical Grease, over de jaren 1950. De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Olivia Newton-John en John Travolta.

Kaarten inclusief (alcoholvrij)bier- of wijnarrangement zijn verkrijgbaar op www.speledonckers.nl en kosten 30 euro per stuk per dag. Net als vorig jaar worden bezoekers verzocht om zelf een stoel mee te brengen. De organisatie volgt als vanzelfsprekend de richtlijnen op van het RIVM omtrent de coronamaatregelen. Aanvang 20.30 uur”.