Kort na de release van hun debuutalbum Dysnomia hebben de bandleden van Brother Moon – met onder andere Lieroppenaar Chris van de Ven en in Lierop bekende Jennemieke Snijders – hun eerste videoclip opgenomen. De clip Know Your Burden vertelt in drie minuten een verhaal met een diepere boodschap: dat elk mens een last draagt en dat je vrij bent zodra je deze accepteert.

In de clip is de hoofdrol weggelegd voor een rode rugzak, die zwaarder en zwaarder wordt. De clip is geheel door de eigen bandleden gemaakt met hulp van acteurs uit eigen kring. Ook de 7-jarige zoon van Chris speelt een grote rol. 

Brother Moon, opgericht in 2018, neemt muziek en publiek bloedserieus. Met hun kruising van indie, (prog)rock, oldskool en singer-songwriter verovert de viermansformatie uit Asten/Someren langzaam de harten van menig Nederlander. De bandleden laten zich graag beïnvloeden door melodieuze bands als Elbow, Eels, Fleetwood Mac en The Beatles.

De videoclip Know Your Burden is vanaf vandaag online te zien op www.brothermoon.nl en op YouTube. Het volledige album Dysnomia is te beluisteren op Spotify.