Het zijn ontzettend rare tijden en dit heeft helaas ook consequenties voor ons als carnavalsvereniging. Nadat de onthulling al niet door is gegaan zullen er helaas nog meer activiteiten niet doorgaan. Een daarvan is de optocht. Velen hadden dit natuurlijk al aan zien komen maar we willen dit graag tijdig communiceren zodat de vele groepen, die ieder jaar onze optocht écht de moeite waard maken, veel tijd en energie kunnen besparen. We hopen dat we iedereen volgend jaar weer mogen verwelkomen op de carnavalszaterdag.

In onze nieuwe residentie ‘de Ontmoeting’ zal dit jaar ook geen volle tent staan op de maandag. Tik ‘m aandag zal helaas ook geen doorgang kunnen vinden.

Ook de Bonte Avonden zullen dit jaar niet door gaan zoals jullie dit van ons gewend zijn. De Bonte Avond commissie is momenteel nog druk bezig met het uitwerken van een leuk alternatief. We hopen iedereen op tijd op de hoogte te kunnen brengen van dit eventuele alternatief.

Onze Jeugdcommissie is momenteel druk bezig met het uitwerken van een plan zodat de jeugd in Kaauwvoetenland dit jaar toch nog kan hossen. Immers geldt voor deze doelgroep dat zij gelukkig heel veel wel mogen. Naar aanleiding van de maandag 14 december aangekondigde lockdown zullen wij bekijken hoe dit gaat vorderen. Hierin zal het bestuur en de jeugdcommissie alles nauwlettend blijven volgen. We zullen in ieder geval wachten met de beslissing tot de aangekondigde persconferentie van 12 januari 2021.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een goed en vooral gezond nieuw jaar!
Bestuur Kaauw Voetjes