A.s. zondag nodigen Keano en Eefke iedereen uit op hun feestje in zaal van Oosterhout. Zij worden om 13.30 uur in de onecht verbonden.

Hun getuigen zijn Sjors Cranenbroek en Tessa Kusters. Wie de voltrekker van het onechte huwelijk is blijft nog effe geheim.

Hieronder stellen ze zich voor…

– Ik ben Keano Hurkmans en ik ben 10 jaar. Ik kom uit Lierop en mijn papa en mama zijn Peter en Bertina Hurkmans. Ik heb een broertje Dean en mijn hobby’s zijn keepen, scouting, knutselen en tekenen.

– Ik ben Eefke Bollen. Ik ben 10 jaar en ik zit in groep 7 van ’t Rendal. Mijn hobby’s zijn korfbal en dansen bij Demarrage. Ik woon in de Lijestraat op nummer 49. Mijn ouders zijn John en Anke en ik heb een broertje Jort en twee zussen Noortje en Saske.

– Ik ben Sjors Cranenbroek en ben 10 jaar oud. Mijn papa en mama zijn Harm en Willeke. Ik heb een broertje Joep en een zusje Suus. Wij wonen in de van Dijkstraat 27. Mijn hobby’s zijn voetballen bij JO11, tekenen, knutselen, trommelen en ik zit bij de Welpen.

– Ik ben Tessa Kusters en ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7/8 van basisschool ’t Rendal. Ik woon samen met papa Rick en mama Ellen en mijn zusje Sylvie en broertje Guus op Berkeindje 5a, naast jeugdprins Roel! Mijn hobby’s zijn korfballen, dansen en de scouting. Verder vind ik het ook leuk om te tekenen en te knutselen.

Zie HIER de hele uitnodiging.