In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie werd er bij Topparty tegen CanadeesMBerkers binnen de 10 minuten door beide teams 2 keer gescoord, 2-2. Onder aanvoering van Chris Filippini kwam Topparty op een 6-2 voorsprong voordat Joost Berkers de uitslag op 6-3 bepaalde. Voor Topparty scoorde Chris Filippini 5 keer en gaf een assist aan Tom van Lieshout die keurig afrondde. De twee andere treffers van CanadeesMBerkers kwamen van de voet van Ward Slegers en Tijn Aarts, 6-3.

Jagershuis verloor met 3-6 van DKanters. Tot de laatste vijf minuten ging het goed tegen elkaar op, 2-3. Het werd een 3-6 overwinning van DKanters door doelpunten van Maico Meulen (4x), Jan Meulendijks en Dani Fondon. Roy van den Biggelaar, Daan Kuijpers en Ruben van den Nieuwenhof scoorden voor Jagershuis.

Sportiviteit straalde er niet vanaf bij Hurkmans tegen Duisenburgh. Hurkmans verloor met 0-2 door doelpunten van doelman Tommy Meeuws en Nicky Meeuws.