Vanavond rond 21.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medisch incident in een woning aan de Somerenseweg. Ook werd de hulp ingeroepen van een traumahelikopter die vanuit Tilburg naar Lierop vloog en bij veel belangstelling van omwonenden landde tegenover de woning op het trapveldje.
Het slachtoffer werd per ambulance vervoerd naar het het ziekenhuis en de helikopter vloog terug naar de basis op Vliegbasis Volkel. Over de ernst van de opgelopen verwondingen is niets bekend.

Vervolgens heeft een uur later, rond 22.00 uur, aan de Laan ten Boomen een ongeval plaatsgevonden tussen een ambulance en een stadsbus. De ambulance kwam van bovenstaande gebeurtenis aan de Somerenseweg af. De patiënt kon worden overgeladen in een andere ambulance. Gelukkig had dit geen nadelige gevolgen voor de patiēnt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De stadsbus kon niet verder en is weggesleept. Ook de ambulance is door een berger opgehaald. Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is onbekend.