In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie was Berkvens veel te sterk voor Jagershuis dat zonder wissels aantrad. In de 5e minuut kwam Jagershuis fortuinlijk op 0-1 omdat doelman Fabio Peters de bal tegen de inkomende Jan van Lierop schoot. Vanaf de 9e minuut nam koploper Berkvens het heft in handen en bouwde aan een 7-1 overwinning door doelpunten van Devi Fondon (2x), Luuk Hoeben en Dirk Hurkmans (4x).

In de 1e klasse werd een wedstrijd gespeeld. Hurkmans kwam in de 6e minuut aan de leiding door een doelpunt van Ralf Hurkmans. Zeven minuten later schoot Guus Berkers de 2-0 binnen. Nadat Chris Filippini er in de 21e minuut 3-0 van had gemaakt, redde Teun Verhees in de 28e minuut de eer voor van Zoggel 2, 3-1.

Bij Houtmaat tegen Educontract ging het lekker tegen elkaar op. In de 15e minuut stond het al 2-2 door doelpunten van Brian Jansen (2x) voor Houtmaat en Frank Mennen en Daan Hooglugt voor Educontract. In de 23e minuut kreeg Educontract een strafschop te nemen welke door Daan Hooglugt werd verzilverd, 2-3.

Doelman Mark Sanders hield het Zunneke overeind tegen Jeuken. Binnen 5 minuten was de eindstand al bereikt. In de 2e minuut opende Floran van Houts de score voor Jeuken. In de 5e minuut zorgde Martien van Heugten voor de gelijkmaker, 1-1.